Diğer bölgelerde sorun yok ama bacak çalışmaya başladıktan 15-20 dakika sonra acayip bir şekilde midem bulanıyor ve kusuyorum. Tavsiyeniz var mı?
Detaylar
Kim cevapladı?miraçov
Üstün
Yemek yedikten ne kadar sonra yapıyorsun antrenmanını?
2.5 - 3 saat sonra.Yemek yedikten ne kadar sonra yapıyorsun antrenmanını?
miraçov
Üstün
Saatin iyi aslında ama yine de ağır yemek yiyor olabilirsin daha hafif bacak çalışmayı dene.
Bacak kaslarınızı çalışırken karın kaslarınızı zorluyor olabilirsiniz. O da mide bulantısı yapıyor.
Özellikle @Darth AMD dediği gibi, leg press yaparken olur.
Darth AMD
Başarılı
Genelde ne yiyorsun ve çok su içiyor musun yemekle beraber ?
Çok su içerek yada sulu yiyecekler yiyorsan karnın sürekli kasılınca miden bulanması normal yada yanlış anlama ama spordan önce sağlam bir dışkılasan midenin bozulma durumu baya azalıcaktır.
Çok su içerek yada sulu yiyecekler yiyorsan karnın sürekli kasılınca miden bulanması normal yada yanlış anlama ama spordan önce sağlam bir dışkılasan midenin bozulma durumu baya azalıcaktır.
Bir şey soracağım, umarım doğru anlamışımdır. Daha çok leg press yaparken mi oluyor?
Bacak kaslarınızı çalışırken karın kaslarınızı zorluyor olabilirsiniz. O da mide bulantısı yapıyor.
@UfukBey, yok hocam benim kastettiğim bu değildi. Ben bench press yaparken de oluyordu. KBB doktoruna gittim, arkadaşa da aynısını tavsiye edecektim. Orta kulaktaki denge bölümünden kaynaklı da olabilir.
Evet Leg Press yapınca hepten artıyor.Genelde ne yiyorsun ve çok su içiyor musun yemekle beraber ?
Denge de mantıklı geldi çünkü tek ayağımın üzerinde durmalı hareketleri yapamıyorum pek.
Yemek sırasında su içmiyorum hiç. Spordan 45 dakika önce falan çok sağlam dışkılıyorum hocam.
Yeni konular
-
-
-
Elektronik Crucial 8 GB DDR5 5600 MHz CL46 laptop RAM 2.299 TL
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-