Detaylar
Kim cevapladı?Elimden geldiği kadar alıyom sabah 4-5 yumurta 80 gr yulaf 1 ölçek protein tozu. Arada tavuk varsa tavuk kalanı fabrikada ne çıkarsa.Eksik protein almadığınızdan emin misiniz eğer eksik protein almıyorsanız da öncekine kıyasla daha az protein alıyor olabilirsiniz.
yumulundostlar
Çalışkan
Hocam sen bu halinle zaten duvara Spider-Man olursun çok rahat, bacak çevresini 75 cm yapmak yerine sürekli ağaç ya da bina gördüğünde tırmanmaya çalış sonra bana teşekkür edersin Black pantheri bile sollarsın demedi deme biraz da whey gömdün mü tamamdır en kral artık sensin.
Tırmanma şeyim kötü hocam ağırlık kaldırmaktan artık benim tek işim ağırlıklar la en kötü iğne vurucam artık bu takıntı bitirdi beni.Hocam sen bu halinle zaten duvara Spider-Man olursun çok rahat, bacak çevresini 75 cm yapmak yerine sürekli ağaç ya da bina gördüğünde tırmanmaya çalış sonra bana teşekkür edersin Black pantheri bile sollarsın demedi deme biraz da whey gömdün mü tamamdır en kral artık sensin.
Batur
Başarılı
Tırmanma şeyim kötü hocam ağırlık kaldırmaktan artık benim tek işim ağırlıklar la en kötü iğne vuracağım artık bu takıntı bitirdi beni.
Hocam aman yapmayın iğneye değmez eğer Pro değilseniz gerçekten kazanıcağınız bir şey yok zaten iğneyi vurduktan sonra daha da büyük olmasını istiyeceksiniz bu bu sefer bağımlılık olur, kısaca bunun sonu yok iğneden sonra da büyümek isteyeceksiniz.