Deniz744 44

Üstün

Merhaba arkadaşlar,

Bu Elite Strap'i alalı yaklaşık 10 gün falan oldu. Sizlere kendi deneyimlerimden aktaracağım eğer almayı düşünen varsa. Bu konuda hiçbir Türk forumunda konu veya yorum bulamadığım için incelemeyi yapmayı kendi üstüme alındım.

İlk önce bu ürün hakkındaki yalanlara bakalım;
  • "Taktığım zaman VR gözlüğüm kafamdan kayacak gibi oluyor"
Hayır, sürekli kafanızdan düşecekmiş hissi vermiyor, hatta hiç kafanızdan düşecekmiş hissi vermiyor. Bu yorumları muhtemelen yanlış monte etmiş kişiler yazıyor.
  • "Arkada pil ağırlık yapmadığı için kafamdan düştü"
Hayır, ürünün arkasındaki yastık ürünü sabit tutmaya yetecek kadar ağır. Ağır dediğime de bakmayın, bu ürünle Quest 3 oynadığımda sanki kafamda bir şey yokmuş da gerçek hayatmış gibi hissediyorum. Tactical assault VR oynarken kafamdan mermi yediğimde gerçek hayatta 2 saniyelik psikolojik olarak canım yandı. O kadar diyeyim.

Ürün artılarına gelelim:

Ürün çok hafif. Meta Quest'i taktığınızda kafanızda hiçbir şey yokmuş gibi hissediyorsunuz ve kendi kafa bandından 100 kat daha rahat.
Oynama süreniz artıyor, mesela ben eski kayışla 1 saati zor görüyordum. Bununla 2 3 saat oynayabiliyorum.
Terleme çok daha az. Eski kayış kafama baskı yaptığı için deli gibi terliyordum. Bu üründe terleme yok denecek kadar az.

Ürünün eksisi bence yok. Hiçbir eksisini göremedim hala. İlerleyen günlerde olursa ekleme yaparım.
Yani gidip de şuna 70 dolar vereceğinize;
Yarı fiyatına aynı ürünü alabilirsiniz. Hatta yarıdan da ucuz fiyata.
Kesinlikle tavsiye ederim.

Ha tek eksisi pil olmaması olabilir, fakat bu bir eksi sayılmaz. Siz pilsiz olduğunu bilerek alıyorsunuz. Bu arada oynama süreniz arttığı için pilli versiyonunu alabilirsiniz. Ha benim gibi 2 saat yeterliyse gerek yok.

Son düzenleyen: Moderatör: