Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

YasinCmcla

Başarılı
Güç planı seçemiyorum, normal de bilgisayarın ekranı hiçbir zaman kapatmam veya uyku moduna almam artık 15 dakikada uyku moduna geçiyor. Geri yükleme yaptırmıyor vs. nasıl çözebilirim? Her foruma baktım ama sunulan çözümler fayda etmedi.

Sorun3.webp
Sorun2.webp
Sorun1.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sorunu bilgisayarı son sürüme güncelleyerek hallettim arkadaşlar, büyük ihtimal benden habersiz evin ahalisi yanlışlıkla hizmetlerden birini kapattı. Yardımlarınız için teşekkürler.
Windows + S tuşlarına aynı anda tıklayın ve "CMD" yazın, çıkan "Komut istemi" penceresine sağ tıklayın ve yönetici olarak çalıştırın.

Gelen ekranda bu komutları sırasıyla uygulayın:
Kod:
sfc /scannow
DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth

Bu şekilde bir işlem yapmayı denediniz mi?

Windows + s tuşlarına aynı anda tıklayın ve "CMD" yazın, çıkan "komut istemi" penceresine sağ tıklayın ve yönetici olarak çalıştırın.

Gelen ekranda bu komutları sırasıyla uygulayın:
Kod:
sfc /scannow
DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth

Bu şekilde bir işlem yapmayı denediniz mi?

Denedim faydası olmadı.

Windows + S tuşlarına aynı anda tıklayın ve "CMD" yazın, çıkan "Komut istemi" penceresine sağ tıklayın ve yönetici olarak çalıştırın.

Kod:
Powercfg /RestoreDefaultPolicies

Bunu dener misiniz?

Uyku moduna geçmesini engellemek için bu komutları'da deneyebilirsiniz.
Kod:
powercfg /change standby-timeout-ac 0
powercfg /change standby-timeout-dc 0
powercfg /change monitor-timeout-ac 0
powercfg /change monitor-timeout-dc 0
powercfg /change hibernate-timeout-ac 0
powercfg /change hibernate-timeout-dc 0

Son düzenleme:
Windows + S tuşlarına aynı anda tıklayın ve "PowerShell" yazın, çıkan "Komut istemi" penceresine sağ tıklayın ve yönetici olarak çalıştırın.

Aşağıdaki komutu girerek bu pencereyi açınız.
Kod:
irm "https://christitus.com/win" | iex

Açılan pencerede "Config" sekmesine gelip. "System Corruption Scan" Butonuna basınız ve sonuçlarına bakınız.
1733532405492.webp

Alternatif olarak "Tweaks" Sekmesine gelip "Add and Activate Ultimate Performance Profile" butonuna basarak bir güç plan oluşturmayı deneyiniz.
1733532465414.webp