Backend tarafını göremezsin ki? Güvenmediğin bağlantılara tıklama yeterli. Ziyaret ettiğin web siteleri IP adresini bilir. Kayıt alıp alamadıklarını göremezsin.IP logger gönderdi, birinin IP logger olup olmadığını nereden anlarız?
Backend tarafını göremezsin ki? Güvenmediğin bağlantılara tıklama yeterli. Ziyaret ettiğin web siteleri IP adresini bilir. Kayıt alıp alamadıklarını göremezsin.IP logger gönderdi, birinin IP logger olup olmadığını nereden anlarız?
Backend tarafını göremezsin ki? Güvenmediğin bağlantılara tıklama yeterli. Ziyaret ettiğin web siteleri IP adresini bilir. Kayıt alıp alamadıklarını göremezsin.
IP adresinizin bilinmesi pek bir sorun değil. Sabit IP hizmeti satın almadıysanız da modemi kapatıp açın, IP adresiniz değişir zaten.Bir ara yanlışlıkla bir tanesine tıkladım. Domaini de saçma değildi bu tür durumlardan korkuyorum sizce ne yapmalıyım?
IP adresinizin bilinmesi pek bir sorun değil. Sabit IP hizmeti satın almadıysanız da modemi kapatıp açın, IP adresiniz değişir zaten.
Hayır yanlış yere bakıyorsunuz. Endişe edilecek bir durum da yok. IP adresinizin bilinmesi büyük bir problem değil.Sabit IP olup olmadığını nereden anlayabilirim? Bir de benim IP otomatik onunla mı alakalı Wi-Fi ayarlarında IP yerinde otomatik yazıyor.
Hayır yanlış yere bakıyorsunuz. Endişe edilecek bir durum da yok. IP adresinizin bilinmesi büyük bir problem değil.
Yani birinin benim evime gelmesinden ya da bu IP'yi yaymasından korkuyorum sadece.
IP adresiniz uzerinden tam adresinize ulasamazsiniz. Korkulacak bir durum yok. Sabit IP'ye sahip degilseniz buyuk ihtimal CGNAT havuzundasinizdir zaten (birden cok kisi tarafindan kullanilan IP havuzu).