Brave vs Edge

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ploveny
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 889
  • Etiketler Etiketler
    brave edge

ploveny

Uzman
Şu an Opera GX kullanıyorum tarayıcı olarak biraz yavaş gelmeye başladı. Bundan önce Chrome kullanıyordum. Brave ya da Edge'e geçmeyi düşünüyorum ama çok kararsızım ya da Chrome'a tekrar mı dönsem bilemiyorum. Hangisini önerirsiniz?

Kendini bozmayan Firefox, onu kullan. Şu an ne Edge ne de Brave kullanılabilir değil. Tilki güzel. Brave'i eski sürümü güzel ama ben onu kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Opera çöp zaten. Her ne kadar sistemle beraber de gelse Edge de çöp. Bunu kaldırılamıyor olmasından bile anlayabilirsiniz. Tavsiyem Firefox veya Chrome olur. Fakat son zamanlarda insanlar Chrome da saçma sapan şeyler yaşıyorlar. Fire ile yola devam edin.

Şu an Opera GX kullanıyorum tarayıcı olarak biraz yavaş gelmeye başladı. Bundan önce Chrome kullanıyordum. Brave ya da Edge'e geçmeyi düşünüyorum ama çok kararsızım ya da Chrome'a tekrar mı dönsem bilemiyorum. Hangisini önerirsiniz?
Edge tabii ki. İşlevselliği arş seviyesinde.

Chrome'a geri dönmek mantıklı olabilir. Diğer Chrome tabanlı tarayıcılar gereksiz ve ağır özellikler yüzünden saf Chrome'a göre daha yavaş oluyor.

Geri
Yukarı Alt