barış55

Becerikli
Yer
Ankara
İyi akşamlar sosyal, üniversite için Çanakkale düşünüyorum. İki yıllık KYK ya da kendim evimde kalacağım. Şehir ulaşımını, insanını, denizini vs. yaşanır mı? Ona göre yaşadığım şehirde ya da yakınında okuyacağım.

Yaşayanlar ölmediğine göre yaşanır hocam sizin ortama uyumunuza kalmış artık insanlar Antep'te akreplerle koyun koyuna yaşıyor sen Çanakkale'de mi yaşamayacaksın mis gibi market var bakkal var daha ne olsun :D

İyi akşamlar sosyal, üniversite için Çanakkale düşünüyorum. İki yıllık KYK ya da kendim evimde kalacağım. Şehir ulaşımını, insanını, denizini vs. yaşanır mı? Ona göre yaşadığım şehirde ya da yakınında okuyacağım.
Yaşanır, Marmara'nın Trabzon'u gibi bir şehir.

Yaşayanlar ölmediğine göre yaşanır hocam sizin ortama uyumunuza kalmış artık insanlar Antep'te akreplerle koyun koyuna yaşıyor sen Çanakkale'de mi yaşamayacaksın mis gibi market var bakkal var daha ne olsun :D

Adamın hayaline bak market ve bakkal. Gabar dağında mı yaşıyon hocam market bakkal her yerde var.

Adamın hayaline bak market ve bakkal. Gabar dağında mı yaşıyon hocam market bakkal her yerde var.
Yanıtınızı okurken patladım hocam :D

Çanakkale güzel şehir yani mis gibi neden yaşanılmasın anlamında dedim bir de en büyük hayalim evime bu camilerde olan kule tipi dik klimalardan takmak onu da belirtmek istedim.

1784065774162.webp

İşin makarasındayız tabii benim hayalim GT86 sahibi olmak bir de kendi ailemi kursam çok güzel olur :D

Adam 2 milyon TL'den fazlasının hayalini kuramıyor. İnanılmaz bir durum :D umarım hayallerinize ulaşırsınız. Evinizin tam altında BİM, sağında dondurmacı, solunda manav, tam karşınızda da galeri olur.