xalvorath
Yetkin
Yaklaşık 2 ay sonra Temmuz'un 20'sinde askere gideceğim, gitme amacım ise hayatımı düzene sokmak aşağılanmak, zorluk görmek falan. Çevremden yaş olarak büyük birisiyle konuştuğum da sabit olan düşüncemi söylüyorum "askerlik vakit kaybı" bunu duyduklarında sanki geçmişte Çanakkale'de savaşmış triplerine girip sen adam değilsin, vatan hainisin gibi komik şeyler söylüyor. Ben 176 59 kilo çubuk kraker klasmanında bir adamım, şiddetli bir rüzgarda benim yönüm değişiyor ve adam benden vatan korumamı bekliyor? Bro ben daha kendimi koruyamıyorum. Öyle bir tipe sahibim ki 22 yaşındayım terör olaylarının olduğu dönem bile asla gbt yapılmadı bana hiçbir şekilde dikkat çekmiyorum o kadar gariban duruyorum. Benim şahsi fikrim ise şöyle, Kurtuluş Savaşı vs döneminde olsaydım gözümü bile kırpmadan vatanım için canımı verirdim ama şu an burası benim vatanım değil ki? Suriyelilerin, Afgan'ların, arapların vatanı burası her yer satılmış vs ben neden gidip de böylesine saçma insanlar için öleyim? 6 ay gidiyorum ve tuvalet temizleyip geliyorum vatanı bile korumuyorum onun için ekstra şeyler yapmam gerekiyor. Askerliğe gitmek tahmini ne zaman "adam" olmak sıfatının dışına çıkacak acaba?