Art The Clown
Üstün
Uyarı: Kırmızı reçeteli ilaca herhangi bir şekilde özdendirmek için yazılmamıştır bu yazı! Çocuk yaştan beri 54MG concerta kullanıyorum artık bağımlısı oldum bir zaman 36MG düştük sonra küçük küçük psikoz atakları geçirmeye başladım 2020'de olumsuz* düşüncelerim nedeni ile bir psikiyatri randevusu aldım. İlk başta bipolar tanısı koydular ve beni yatırmak istediler geri çevirdim çünkü akıl hastanelerini biliyorum orada çok daha kafayı yiyecektim. O sırada reşit yaşlarım tabii ki ama reşit yaşım olmasına rağmen zorla ailemi çağırdılar ailem konuştu bir şeyler imzaladık çıktım hastahaneden. Ailem daha iyi doktor buldu o sıralar concerta ilacını kestim elimde ilaç yoktu ama o ilacı hâlâ vücudum istiyordu. O doktora gittik her şeyi anlattım bu çocuk bipolar değil psikoz dedi ve psikoz tanısı konuldu ilk önce birkaç ilaca başladım beynim psikozum bu ilaçlara cevap vermedi bende yine concerta istedim eğer yazmasan intihar ederim dedim o kadar canım istiyor yani özel doktor devlete bağlı değil ben öyle deyince adam hastasını kaybetmekten korktu tabii ve düşük MG yazalım o zaman dedi ve yazdı bir süre kullandım psikoz iyicine çığrından çıktı ve altın ilaç dediğimiz bir ilaç var bundan kralı yok dediler bunu yatan hastalara veriyorlar dedi. Ve yazdı onu kullandım 25MG ile başladı 500MG kadar çıktı bu altın ilaç ayrıca EKT elektroşok tedavisi görmen daha iyi olacaktır dedi. Bende 7 seans EKT elektroşok tedavisi gördüm yıllarca bu altın ilacı kullandım 5 seneden sonra beynim artık cevap vermeye başladı ilaca karşı Concerta'yı bir daha yazmadı şu an daha iyiyim Concerta'yı yine istedim geçen hafta veremem sen onu kötüye kullanıyorsun ve şu anki hastalığına çok zararlı dediler uyuşturucu kullanmıyorum alkol özel günlerde kullanıyorum ama o da psikoz sokmaz tek uyarıcı olan şey concerta siz siz olun kırmızı reçeteli ilaçları kullanırken çok dikkatli olun kötüye kullanmayın kafanıza göre doz artıp azaltmayın. Benim hikâyemi dinlediğiniz için teşekkür ederim sorunuz varsa çekinmeden sorabilirsiniz.
Son düzenleyen: Moderatör: