Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
LOCAL KFC
Arkadaşlar, Bench'i Decathlon'dan bugün satın aldım ve kurdum. Ancak bench yapmak için ön kısma oturduğumda arka kısmı havaya kaldırıyor. Benche 30 kg ağırlık taktım, oturuyorum ama yine de öne doğru geliyor. Benche yatmak için önden oturmam gerekiyor, yoksa zor giriliyor. Ne yapmam gerekir? Kurulumda bir hata mı var?

IMG_20250707_204554.webp

Çözüm
T şeklindeki kırmızıları diyorsan birisi senin çektiğin tezgahın altında takılan yeri var. Diğeri de küçük tezgahı ana tezgahla birleştirdiğin yere takıyordun.

Oraya takıyorum da orada boşluk bildigin ne işe yarıyor çözemedim. Öndeki kilidi 0'a mı 30'a mı takıyoruz? İkisinde de aynı sonuç aldım :( Bir şey yanlış ama çözemedim.

Çözüm: Ön koltuk kısmını kurarken kilitleyip vidalamak lazımmış. Ayrıca arka ayak ayarlanıyormuş. Şu an problem çözüldü. Kalkma sorunu yok.

IMG_20250708_150249.webp

IMG_20250708_150242.webp
T şeklindeki kırmızıları diyorsan birisi senin çektiğin tezgahın altında takılan yeri var. Diğeri de küçük tezgahı ana tezgahla birleştirdiğin yere takıyordun.

Oraya takıyorum da orada boşluk bildigin ne işe yarıyor çözemedim. Öndeki kilidi 0'a mı 30'a mı takıyoruz? İkisinde de aynı sonuç aldım :( Bir şey yanlış ama çözemedim.

Çözüm: Ön koltuk kısmını kurarken kilitleyip vidalamak lazımmış. Ayrıca arka ayak ayarlanıyormuş. Şu an problem çözüldü. Kalkma sorunu yok.

IMG_20250708_150249.webp

IMG_20250708_150242.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm