Bu öneri uygulamaya geçirilmiştir.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

DemirKipi 1

Yetkin
Şöyle bir baktım da, ana sayfada makale okumak, ilgi çekici içerik bulmak oldukça zor. Gözle taramak ve içerik bulmak gerçekten yoruyor. Daha sade bir tasarıma geçilebilir mi?

1706471963133.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı 20 Eksi
Ana başlık sayfası fazla uzun sol üst köşeye alsa daha iyi görünürmüş.

Eski temaya kıyasla benim çok hoşuma gitmişti bu. Birde karanlık temada kullanın.
Aslında sadece resimsiz/resimli versiyonları arasında geçiş yapsak kullanışlı olur. Temada böyle bir şey yoktur yüksek ihtimalle.

Eski temaya kıyasla benim çok hoşuma gitmişti bu. Birde karanlık temada kullanın.
Aslında sadece resimsiz/resimli versiyonları arasında geçiş yapsak kullanışlı olur. Temada böyle bir şey yoktur yüksek ihtimalle.
Evet eski temaya göre daha güzel ama daha da güzel olabilir :)

Görsel olarak kötü olmadığının farkındayım lakin pek de verimli olduğunu düşünmüyorum. Şöyle hızlıca bir göz gezdirmek bile gözü yoruyor.

Normalde karanlık temada kullanıyorum, beyaz halinde ekran görüntüsünün daha iyi olduğunu düşünüp aydınlık moda aldım.

Siteye bakınca ilk izlenimim çok karışık olduğu. Ortaya büyük ve kenarlara küçük başlıklar kağıt üstünde mantıklı gelsede fazla karmaşık duruyor ve hangisine bakacağını şaşırıyor insan.
Büyük ve net fontlarla desteklenmiş bir ana ekran olabilir bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.