DDR5 için manuel timing önerisi

GDM açık, auto bu ayarlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
GDM açık, auto bu ayarlar.

ARD 0 ve Pre 3-3 değiş. Timing'leri dediğim gibi yapıp görsel iletirsen bakacağım. Böyle olması daha iyi. Mix ayarla, 90-60 ns Boot etmezse üzerine 6 ekleyerek devam et. SB 60 ns Boot edecektir. tRFC2 90 ns sorun olabilir. Alt sınırı bul. 6 tCK ns cinsinden 2 ns eder. 3'e böleceksin 6000'de.

Doymadın mı, yorulmadın mı, bıkmadın mı be

M-die ile ancak bu kadar, CL26 verseydiniz 8800 CL32 açardı şimdiye herhalde. Ama anakart yanlış, Tachyon çekmesi lazım.

RAM'i olanda anakart ve işlemci yok, anakartı olanda işlemci ve RAM yok, işlemcisi olanda anakart ve RAM yok. Üçünü aynı anda sağlayamadık bir türlü.

Sponsorlar sonrasında Amca'ya gönderiyor, adam 1.55V verdi, diye geceleri gözüne uyku girmiyor. Verse bize, 8800 CL28 açıp dünya rekoru kıracağız, ama nerede işte. 1.45V üstü vermeyin, RAM'leri uçurursun, diyen adamlar rehber çekip millete ders veriyor. Böyle bir devirdeyiz.

Bilginin doğrusuna hasret kaldık, yanlış bilgiler ve rehberler etrafta kol geziyor çünkü.

RAM'i olanda anakart ve işlemci yok, anakartı olanda işlemci ve RAM yok, işlemcisi olanda anakart ve RAM yok. Üçünü aynı anda sağlayamadık bir türlü.
Öyle güzel bir tanım ki. Ben de küstüm zaten hocam kasayı attım bir köşeye. Güzel bir RAM'e denk gelmiş olmama rağmen işlemci ve anakart yüzünden cidden çok demoralize oldum, RAM için hiçbir ayarda stabilite yakalayamamak hevesimi çok kırdı. Neyse konuyu dağıtmayayım, ceza da alırız bu yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…