DDR5 için manuel timing önerisi

Swap APU Disabled olmasın. Auto'ya da APU kalsın. Disabled uygun değil. Onun haricindekiler doğru.

Bu ayarı AMD overclock kısmından disabled, yapmıştım. Daha sonra ilgilenirim, böyle denemek istiyorum.

Bu ayarı AMD overclock kısmından disabled, yapmıştım. Daha sonra ilgilenirim, böyle denemek istiyorum.

BGS bana kapatırsan çok iyi olur. Yok hiçbir ayar içinde bu ayar yok.

GDM enabled, sorun olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu ayarı amd overclock kısmından disabled, yapmıştım. Daha sonra ilgilenirim, böyle denemek istiyorum.

BGS bana kapatırsan çok iyi olur. Yok hiç bir ayar içinde bu ayar yok.

ZenTimings'te Enabled görünüyorsa öyledir. Kapattırmazlar o ayarı kolay kolay. APU kalsın. DRAM Timings kısmında Bank Group Swap ayarını Disabled yaptığında Zen'de BGS Disabled görünüyorsa oradan anlarsın. Kapatılamıyorsa APU kalsın.

AMD Overclock'tan değil ASUS'un kendi menüsünden hallet. AMD'deki ayarı Auto çek geri.

VDD niye 1.41? 1.4 sabit kalmıştı BIOS üzerinden.

GDM enabled, sorun olur mu?

ARD 0 olduğundan sorun olmaz. BGS ayarını AMD'den Auto yap. DRAM Timings kısmından dediğim ayar Disabled yapınca Zen'den sol üstten kontrol et. BGS Enabled yazıyorsa kapatılamıyor. APU çekip öyle kullan.

VDD niye 1.41? 1.4 sabit kalmıştı BIOS üzerinden.

Öyle veriyor kart, sorun değil.

Neden hocam? 1.4 sabit kalmıştım. BIOS baktım 1.4 orada neden 1.41 görünüyor?

Bak şimdi 1.4 sabit olmadı benim takıntım var. O zaman bu kartın hakkını vermek gerek. 1.45 VDDIO verdim.

Eki Görüntüle 234686

Doğru yolu bulduğuna sevindim. Artık PMIC'den okuyor, gerçek neyse o. BIOS'ta da anlık okuma yok. 1.4 girebilirsin ama gerçek değer o değil. Anlık +/- olayı var.

Doğru yolu bulduğuna sevindim. Artık PMIC'den okuyor, gerçek neyse o. BIOS'ta da anlık okuma yok. 1.4 girebilirsin ama gerçek değer o değil. Anlık +/- olayı var.
1.45 VDDIO bence güvenli, soğutma var. 1.55 sorun yaratmaz. Böyle kalsın mı?

Bak şimdi 1.4 sabit olmadı benim takıntım var. O zaman bu kartın hakkını vermek gerek. 1.45 VDDIO verdim.

Eki Görüntüle 234686

Amca'ya 1 yılda 1.55 verdirtemedik, ansızın 1.55 vermiş, sonrasında geceleri uykusu kaçmış. Sen tekte verdiğine göre yeni bir yıldız doğuyor, diyebiliriz.

Yılların Amca'sı 1.55 veremiyor, ondan katbekat öndesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…