kubatotuzsubat111 55

Başarılı
1 dolgu 2 kanal tedavi yaptırdım 1 sene önce tekrardan aynı doktora gideceğim. Depresyona girdiğim için hiçbir şey umurumda değildi bu 1 sene içinde ama doktor o zaman 4 5 tane kanal tedavi olması gereken dişimin olduğunu söylemişti artık şart diyorum gideyim. Ama daha şimdiden stres oldum o makineleri ağzıma soktuktan sonra dişimin içini deldiğinde o gelen metal tadı midemi kaldırıyor falan yani bir de kafam sarsılıyor kanal tedavi yapılırken. Midem kalkınca öğürme isteği geliyor sonra doktor diyor yapma şunu diye. Az para olsa özele gidicemde işte çok para çok. 1 senedir bu şekilde duruyor dişlerim implant gerekeceğini düşünmüyorum ama çok da iyi durumda değillerdir gerçi şişlik dişte renk değişme aşırı ağrı falan yok ama işte.

Tüm işler bittikten sonra yaşayacağın rahatlamayı düşün. Hayat kaliten artıyor yemin ederim, çok rezalet bir şey şu diş çürüğü konusu. Bir tek uyuşturmak için iğne yaparken hafif acı hissedersin onun dışında çok da sıkıntılı bir yanı yok. Arada sırada mideniz bulanabilir, burada nefes kontrolü çok önemli. Nefes kontrolünü düzgün ayarlarsanız mide bulantısını büyük ölçüde bastırabilirsiniz.

Korkmayın, gözünüzde büyümesine izin vermeyin. Geçmiş olsun.

Hocam dişçi için sorun değilse stresinizi azaltacak ürünler oluyor. Onlardan alabilirsiniz. Ama yine de kafanızda sürekli geçince rahatlayacağım deyin. Geçmiş olsun.

Hocam dişçi için sorun değilse stresinizi azaltacak ürünler oluyor. Onlardan alabilirsiniz. Ama yine de kafanızda sürekli geçince rahatlayacağım deyin. Geçmiş olsun.

Hocam stres oluyorda işte o koltuğa oturduktan sonra büyük bir kısmı geçiyor tek sorun ettiğim şu an öğürme kısmı. İster istemez geliyor engel olamıyorum ona. Ama yapacak bir şey yok.