Dünyanın başındaki ABD ve Batı belası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Pesimist
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 175
  • Görüntüleme Görüntüleme 7B
  • Etiketler Etiketler
    abd
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yalnız intihar, tecavüz ve cinayet çok önceden de vardı. Yazdıklarınızdan çok cinsiyetçi bir alt ton sezmeye başladım ve düşüncelerinizi yeniden değerlendirmeniz gerektiğini düşünüyorum. Bu bahsettiğiniz tecavüz, cinayet ve intihar durumları bugün dünyanın en geleneksel şekilde yönetilen ülkelerinde de var, en "ilerici" yönetilen ülkelerinde de var. Bu arada "kadınlar erkek seçer" gibi bir durum yok. Bugün erkekler de seçicidir kadınlar da. Eskisi gibi değil ki tek bir görünüşüne bakarak insanlarla evlenesin. Önce partner olarak istediğin kişiyi tanıman gerekiyor. Eski birlikteliklere bakın, hepsinin şiddetli ve/veya geçimsiz olduğunu göreceksiniz. Bunun sebebi evliliklerin hem görücü usulü hem de görünüş üzerinden dönmüş olmasıdır. Bir erkeğin veya bir kadının evlilikte/birliktelikte seçici olması bir lüks değildir, gereksinimdir.

Eğer bu suçladığınız seküler ve laik yaşam olmasaydı günümüzde hala dini guruplar savaş halinde olurdu. Sürekli haçlı seferleri düzenlenirdi. Ha eğer siz laiklik karşıtıysanız ona bir şey diyemem, laiklik uygulanmayan ve/veya anayasasında laikliği reddeden bir ülkede yaşayabilirsiniz.

Teczavüz vakalarının uçta olduğu ülkeler Batı ülkeleri değil, kadını tam da senin istediğin gibi kısıtlayan, erkek ile kadını ayıran İslam ülkeleri. Kaldı ki İslam ülkelerinde tecavüz vakalarının hasıraltı edildiğini hepimiz biliyoruz. Çocuk kandırmaya çalışmayın.

Doğu Asya böyle değil ama.

İslam gibi geleneksel yönetimin olduğu ülkelerde hiçbir erkek yalnızlık çekmez. Eğer düzgün bir dini yönetime sahip bir ülkede yaşıyor ve kadına geleneksel yollarla ulaşabiliyorsan zaten kadın için ekstra bir arzu hissetmezsin. Yalnızlığın yaygın olduğu, bireyselliğin ''Yalnızlaştırma politikası'' gibi işlediği batı ülkelerinde ise, bu durum tam tersidir. Erkeklerin pek çoğu kadına ve cinselliğe ulaşamaz, nüfus azdır, sadece belli erkekler kadına ve sekse ulaşır. Bu ülkelerde, yalnızlığın getirmiş olduğu psikolojik sorunlar, kişinin mental sağlığını etkilediği için suç işleme oranını arttırır, dolayısıyla taciz, tecavüz, sapıklık, katliam vs bu ülkelerde daha sık yaşanır. Çünkü bu ülkelerdeki erkekler kadına, islam ülkelerine kıyasla çok daha zor ulaşıyor. Bu da bastırılmış dürtüleri meydana çıkartıyor.

Bu arada konuyla ilgili video hazır:

Görüşlerinizi beklerim.

Klavyenize sağlık Recep Bey, kendilerine anlatmaya çalıştım fakat inatçının bahanesi bol olur.

Klavyenize sağlık Recep Bey, kendilerine anlatmaya çalıştım fakat inatçının bahanesi bol olur.
Ben de orta doğu ülkelerine örneğin Araplara bayılmıyorum zaten. Ancak ben diyorum ki; Doğu Asya'daki geleneksel kültürü benimsemeliyiz. Onlarda böyle sorunlar yok. Kaldı ki, araplarda amerikadan epey etkilendiler. O yüzden araplarda bu tarz sorunların olması şaşırtmıyor beni.

Senin ben yalanını seveyim yalancı herif. Pakistan'ı tanımadın az önce. Bu yüzden mi bütün Ortadoğu dediğin bok çukuru Batı'ya akın ediyor, gider gitmez de tacize, tecavüze başlıyor. Sen ne masal okuyorsun bize be?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…