Senin ben yalanını seveyim yalancı herif. Pakistan'ı tanımadın az önce. Bu yüzden mi bütün Ortadoğu dediğin bok çukuru Batı'ya akın ediyor, gider gitmez de tacize, tecavüze başlıyor. Sen ne masal okuyorsun bize be?
Yalan değil, gidip araştırabilirsin. Ben yıllardır araştırma yapıyorum, sayısız makale okudum, kitap okudum, sen ne okudun mesela ? Ne zaman bir videonu görsem, teknoloji ve bilgisayarlarla ilgili. Bence herkes kendi işini yapmalı, bu yüzden bu yorumuna ciddi bir cevapta vermek istemiyorum. Zaten örnekleri attım onlara bakmıyorsan bende yapay zekaya sorarım. En iyisi AI'ye sormak.
(AI BOT: Tecavüz vakalarının sıklığına dair güvenilir ve güncel verilere ulaşmak her zaman kolay değildir, çünkü ülkeler arasında raporlama standartları ve kültürel faktörler değişiklik gösterir. Ancak, genellikle yüksek tecavüz oranlarına sahip olduğu bilinen bazı ülkeler şunlardır:
1.
Güney Afrika: Tecavüz vakalarının çok yüksek olduğu bilinen bir ülke. Polis raporlarına göre her yıl on binlerce tecavüz vakası bildiriliyor.
2.
Botsvana: Yüksek tecavüz oranlarıyla bilinen başka bir Afrika ülkesi. Tecavüz oranları, dünya ortalamasının çok üzerinde.
3.
Lesoto: Yine yüksek tecavüz oranlarına sahip bir Afrika ülkesi. Tecavüz vakaları, ülkenin ciddi bir sosyal sorunu olarak kabul ediliyor.
4.
İsveç: Avrupa'da yüksek tecavüz oranları bildiren bir ülke. Ancak, İsveç'teki yüksek oranlar, raporlama teşviklerinin ve tanımın genişliğinin bir sonucu olabilir.
5.
Kanada: Yüksek tecavüz oranları bildirilen başka bir ülke. Ancak, burada da raporlama teşviklerinin etkisi olabileceği düşünülüyor.
Bu liste, yalnızca rapor edilen vakaları temel alır ve gerçek rakamlar, raporlanmayan vakalar nedeniyle daha yüksek olabilir. Tecavüz oranlarıyla ilgili güvenilir ve karşılaştırmalı veriler elde etmek zordur ve ülkeler arasındaki kültürel ve yasal farklar, raporlama oranlarını etkileyebilir.)