Anladım hocam problem değil. Ben müziksever olduğum için takip ediyorum ki sizin de müzik işleriyle uğraştığınızı okudum yani aslında sizin için de takip edilebilir bir yarışma; ne kadar Türkiye'nin yarışmadan çekildiği nedeniyle eski tadı olmasa da...Maalesef Türkiye'nin şutlandığından beri takip etmiyorum hocam, Sosyal'de az önce konusunu gördüm meraktan şöyle kabaca bakıp bunlara denk gelince bir paylaşayım dedim.
Evet, bu şarkı. Beğenmenize sevindim.Doğru video olmalı. Sonlara doğru verdikleri hype çok güzelmiş, tatlı.
Ben de aynısını diyorum keşke Türkiye de olsaydı... 2 ülkemi de izlemekten keyif alıyorum.Gerçekten Norveç şaheser çıkarmış, bu sene ülkeler arasında en beğendiğim Norveç oldu. Yalnız Eurovision gittikçe değişik bir hal alıyor. Keşke biz de olsaydık.
Ulveham; Türkçe'de "Kurt" demek. Bu yüzden, Türk milliyetçiliği yapıyorlar gibi benimseyebilirsiniz şarkıyı.
Ayrıca şarkının sözleri tamamen orijinal değil. "Møya i ulveham" isimli bir ortaçağ baladından alıntılanıyor. Bu nedenle, mistik bir havası var.
Bir an politikayı unutup hayattan zevk almaya ne dersiniz hocam? İsrail bile sizin kadar umursamıyordur böyle bir yarışmanın politik tarafını.İsrail'in el üstü edildiği bir yere katılmak, katılmak istemek kişiyi ahlaken sorgulatmalı.
Son düzenleme: