THE KEROXEA 3
Üstün
Bak şimdi hocam çoğu dindar kişi evrimi reddediyor. Ancak onların tarafından bakacak olursak Allah Kuran'da ne diyor? "Biz insanı en güzel şekilde yarattık" diyor. İnsan günümüz şartlarına adapte olabilecek bir mükemmellikte yarattığına göre evrim neden olmasın ki? Allah insana farklı şartlara adapte olup yaşamını devam ettirebilme imkânı vermiş e daha ne olsun yani.Evet, evet ben diyecektim. Bakın evrimi Allah yarattı belki? Bana göre Allah yarattı tabii.
Evrim gerçektir. Bilim desteklediği zaman zaten olay bitiyor ancak bilime inanmayanlar dindarlar için bile Kur'an aslında evrimi destekleyen bir kaynaktır.
Aynen öyle hocam çok haklısın. Sadece kuru kuru okumak yerine sorgulayıp doğrusunu öğrendiğimiz zaman aslında evrim teorisinin hiçbir şekilde dinler ile de ters düşmediğini görebiliriz.Çevrede o kadar fazla yanlış bilgilenen insan var ki o yüzden bunlar ortaya çıkıyor. Bazıları sırf okuyayım diye doğruluğunu bilmediği sadece okudum diye ortamda hava atayım diye kutsal kitabı alıyor eline yalandan okuyor falan sonra benden daha mı iyi bileceksin o kadar şunu okudum bunu okudum diyor. Bazı arkadaşlarımdan duyuyorum böyle insanları iyi ki benim böyle bir çevrem yok.