Bismillahirrahmanirrahim. İbrâhîm Suresi 42-43. ayetler. "Sakın, Allah’ı zalimlerin yaptıklarından habersiz sanma! O sadece, onların işini bir güne erteliyor ki, o gün gözler dehşetten dışarı fırlamış; başları yukarıya kalkık, bakışları bir noktaya sabitlenmiş, zihinleri bomboş kalmış olarak toplanma yerine koşarlar".
Al-i İmran Suresi 178. ayet. "Küfürde yarışanlar seni üzmesin. Onlar, Allah'a hiçbir şekilde zarar veremezler. Allah onlara ahirette bir pay vermemek istiyor. Onlar için büyük bir azap vardır".
Yusuf Suresi 110. ayet. "Senden önce de nice peygamberlerle alay edildi. Fakat ben, o kâfirlere akıllarını başlarına toplamaları için bir süre mühlet verdim. Ama onlar akıllanmayınca sonra da onları azabımla kıskıvrak yakaladım, cezam nasılmış, gördüler".
Dogrudan yaraticiyi sordugun icin yukaridaki ayetleri bizzat yaratıcı Allah cevaplamış inanir veya inanmazsin ama cevabı bu dini açıdan.
Bu arada tamamen ateist olmus hic din ogretilmemis yabanci arkadaslarimin hepsi karmaya inaniyorlar. Yani illa din gerekmiyor bir gun mutlaka kotuluk edenlerin cezalarini cekeceklerine inaniyorlar ve cok ciddi ciddi inaniyorlar kadere. İşin tuhaf tarafi ateistler.
Mesela bir tanidik vardi 20 tane dairesi vardi hep kardeslerinden kacirdi. Annesini çok konforlu yasatabilecekken onu sömürdü parasini caldi. Annesinin maasiyla aldigi evlerin taksitlerini bitirdi 3-5 yilda bir. Şuan o 20 dairenin 18 dairesi yok. Dolandircilara kaptirdi. Akil sagliklarini yitirdiler. Oyle igrenc bir hayat yasiyorlarki gorseniz anlardiniz. O hor gordukleri kardesleri ise cogunun evi ve guzel, mutlu hayatlari var. Bu bile bana illaki kotuluk edenin bir gun cezasini bulacagini gosterdi. Zaman gosterir bunu. Biz bilemeyiz ne olacagini.
Umarim bana haksizlik yapanlarda bir gun cezasini cekerler ve bende gorurum. Elimden bir sey gelmiyor zamana birakmaktan baska. Bu dunya cok acimasiz elden bir sey gelmiyor cogu kez.