Evrime neden inanmıyorlar?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RamKokusuSeven
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 80
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    neden
Bu tip 0.7 dediğin ne oluyor mesela hocam? Oraları pek bilmiyorum da
Gelişmişlik seviyesi. Tip 3 olsak mesela samanyolundan bile çıkabiliriz. Kardaşev ölçeği denir buna araştırın.

Evrim sadece insanlara özgü değil, hayvan ve canlı çeşitliliğini de kapsar. Din ile çelişiyor, Adem ve Havva kısmı olduğu için kabul etmezler.
Aslında Kur'an'da evrim geçer benim teorim Hz. Adem ilk insan evrimleşerek oldu.

Evrim sadece insanlara özgü değil, hayvan ve canlı çeşitliliğini de kapsar. Din ile çelişiyor, Adem ve Havva kısmı olduğu için kabul etmezler.
Hatta 3 semavi dinde de bu şekilde olduğu için onların da dinci leri reddederler. Sadece Müslümanlara özel değil.

Gelişmişlik seviyesi. Tip 3 olsak mesela samanyolundan bile çıkabiliriz. Kardaşev ölçeği denir buna araştırın.

Aslında Kur'an'da evrim geçer benim teorim Hz. Adem ilk insan evrimleşerek oldu.
Din dogmatiktir, ortası olmaz; ne diyorsa ona inanman gerekir. Maymundan evriliyor, süreç böyle ve İslam'la zıttır.

Bu fotoğraftaki maymun değildir, biz maymunlar ile ortak atadan geldik ve o baştaki maymuna benzeyenler ortak atamız.
Tarihi düz çizgi gibi düşündüğünde en geriye gittiğinde geriye ne kalıyorsa odur. Ancak böyle anlatabilirim.

Tarihi düz çizgi gibi düşündüğünde en geriye gittiğinde geriye ne kalıyorsa odur. Ancak böyle anlatabilirim.
Hocam fakat bu bilinen yanlış ve burada konuyu açtığım için yanlışı anlatmak zorundayım. Fotoğraf veya geçmiş dahil biz maymunlar dan gelmedik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…