"Siz inanın abi" dediğiniz zaman mecburen belirtmek durumunda kaldım.

İşte bu sebeple biz de farklı ayetleri okuyup yorumladık ve düşünerek ilerledik hocam.

Çok koyu savunuyorsunuz o yüzden öyle gibi düşündüm. Yoksa beni ilgilendirmez kim neye inanıyorsa inansın. İşte ayetler genelde böyledir çoklu anlam ifade ederler ve çelişkiler de vardır. Birinde der Müslüman olmayanları dost edinmeyin ama diğerinde tersini söyler gibi.

Hocam önceki yazılarınız değil size açıklamalarım sonucu hala maymundan mı geldi insanlar?

İnsanımsı ara türden geldiler. Ben kısaca maymun dedim çünkü kıllı zeka seviyesi tam oluşmadığından dolayı taş ve sopalı resmedilir sonra yerleşik kabile düzenine geçilir mağaralara falan avcı toplayıcıdır.

Çok koyu savunuyorsunuz o yüzden öyle gibi düşündüm. Yoksa beni ilgilendirmez kim neye inanıyorsa inansın. İşte ayetler genelde böyledir çoklu anlam ifade ederler ve çelişkiler de vardır. Birinde der Müslüman olmayanları dost edinmeyin ama diğerinde tersini söyler gibi.
Haklısınız hocam dediğiniz gibi çelişkiler olabiliyor kitapta. Ancak biz de bu sebeple bir çok ayeti ele aldık, Kur'an'ın mantığı yolunda ilerledik ve bu sonuçlara vardık.

Biraz koyu savunuyor gibi görünüyorum doğrudur, çünkü ben asıl Müslüman olup evrime inanmayan kişiler için kanıt gösteriyorum. Bu konu biraz onları ilgilendiriyor çünkü bizler zaten evrime inanıyoruz.
Öyle yani hocam. Tamamen tarafsız ve dostça bir tartışma olduğunu düşünüyorum benim için bu tartışma eğlenceliydi sağolun bu arada :)

İnsanımsı ara türden geldiler. Ben kısaca maymun dedim çünkü kıllı zeka seviyesi tam oluşmadığından dolayı taş ve sopalı resmedilir sonra yerleşik kabile düzenine geçilir mağaralara falan avcı toplayıcıdır.
Maymun değiller ama hocam. Kısaca demeseydiniz bu kadar uzamayacaktı. Birde siz benim dediğim doğru şeye inansaydınız.

@THE KEROXEA, @Utku92, Arkadaşlar artık susalım saçma saçma kavga etmeyelim. Bilim Evren ve Allah hepimizi korusun.

Haklısınız hocam dediğiniz gibi çelişkiler olabiliyor kitapta. Ancak biz de bu sebeple birçok ayeti ele aldık, kur'an'ın mantığı yolunda ilerledik ve bu sonuçlara vardık.

Biraz koyu savunuyor gibi görünüyorum doğrudur, çünkü ben asıl Müslüman olup evrime inanmayan kişiler için kanıt gösteriyorum. Bu konu biraz onları ilgilendiriyor çünkü bizler zaten evrime inanıyoruz.
Öyle yani hocam. Tamamen tarafsız ve dostça bir tartışma olduğunu düşünüyorum benim için bu tartışma eğlenceliydi sağ olun bu arada :)

Rica ederim. İnanç kişisel bir şeydir. Herkesin kendi düşüncesidir saygı duymak lazım. Evrime inanıyorsanız semavi dinler ile çelişiyor tabii. Güzel eğlenceli tartışma oldu tabii. Sadece diğer arkadaş pek önemsemiyor gibi ama olsun. :)

Maymun değiller ama hocam. Kısaca demeseydiniz bu kadar uzamayacaktı. Bir de siz benim dediğim doğru şeye inansaydınız.

@THE KEROXEA, @Utku92, arkadaşlar artık susalım saçma saçma kavga etmeyelim. Bilim evren ve Allah hepimizi korusun.

Yani ara tür oluyor insan da diyemeyiz.

Rica ederim. İnanç kişisel bir şeydir. Herkesin kendi düşüncesidir saygı duymak lazım. Evrime inanıyorsanız semavi dinler ile çelişiyor tabii. Güzel eğlenceli tartışma oldu tabii. Sadece diğer arkadaş pek önemsemiyor gibi ama olsun. :)

Yani ara tür oluyor insan da diyemeyiz.
Boş verin ya. Bide ben çok önemsiyorum. Bir yerde bilim varsa bende varım.

Mesela Big Bang teorisi ve Evrim Teorisi gibi. Bunlar bir teoridir, kanun değildir. İspatı değişebilir sonuçta.
Günlük hayattaki teori ile bilimdeki teori aynı şey değil. Teorinin kanıtlanması diye bir şey yok. Kanun doğada gerçekleşen olaydır. Teori o kanunun nasıl gerçekleştiğini açıklar.