7 aylık. Oyunlarda olduğu gibi bir test ile ikisinin sıcaklığını da birleştiremez miyim?Öyle görünüyor, oyunlarda GPU sıcaklığı ile birleştiği için daha fazla düşüremiyor olabilir, kaç yıllık bu cihaz?
Detaylar
Kim cevapladı?İşlemci çekirdekleri de mi dahil?Afterburner yükleyip, ayarlarından tüm göstergeleri açıp oyun için görüntü paylaşır mısınız?
Buyurun hocam. Normalde 80 in altına zor düşerdi fakat bugün sanırım güncellemeden dolayı 90 a çıkmadı veya map hafif bir mapti ondan da olabilir. FPS'i de baya düşürdü bugün.Tek tek çekirlere gerek yok, onların bir tanesi olsa yeter.
Dosya Ekleri
Hocam servise mail attım da hep konuyla ilgisiz laptop'un işte bilirkişi tarafından incelenmesi için servise gönderin diyorlar kaç kez mail attım hepsinde aynı cevap.Bu sıcaklık normal görünüyor ama test esnasında işlemci frekansının çok düşük kalması, aniden yüksek ısıya çıkması normal değil, bunu servise danışmanızı tavsiye ederim.
Oyun'da kullanıyorum daha doğrusu ben seçmiyorum oyun modunu kendi kendine oyuna girdiğimde mod değiştiriyor. Yüksek performans moduna sıcaklıklar çok artıyor diye almıyorum zaten sıcaklıklar 85-95 e kadar çıkıyor.Control Center modun kesin oyun veya ofiste, yüksek performans harici laptop kolay ısınmıyor.