Senin cihaz 4050 olduğundan sen çoğu oyunda ya ayar kısarsın yeni oyunlarda ya da otomatik medium high settings gelir ayarlar. O yüzden sende daha da işe yarar grafik ayarlarıyla oynamak hele senin grafik kartın 6 gb vram zaten sana afterburner şart. Açacaksın vram tüketimine bakacaksın, mesela yeni AAA oyunların çoğu ultra da 8 gb vrami aşıyor haliyle ultrada açtığında ilk akıcı gelecek sonra sonra kasmalar başlayacak ısıdan sanacaksın oysa vram limitinden yiyorsun. 6 gb vram o kadar yetersiz kalmaya başladı ki oyun laptopu almak mantıksız geliyor bana artık.Birde ben oyun oynarken turbo fan modunu açıyorum başka bir şey yapmıyorum ThrottleStop veya MSIAfternburner üzerinden yapmam gereken bir ayar var mıdır?
İyi de niye 84.9 olsun o zaman ? Şansızlık o zaman senin ki de fabrikadan kötü batarya vermişler sana. Cihazı uygun fiyata aldıysan hiç önemli değil. Kullanılmamış dediğine göre zaten ve ssd normal. Sende benim gibi freedos almamışsın.Sanmıyorum hocam laptop işletim sistemi kurulu halde geldi ne zaman kurulduğuna baktığımda tarih doğruydu, garanti başlama tarihi de doğru. SSD sağlığı da 99 olarak geldi ama o normal sanırım.