İlk alındığı gibi atsaymışım değişime kadar şansım vardı muhtemelen ama 2 ay sonra attım o da muhtemelen max batarya değişimi yaparlar.
2 ayda iyi bir süre ama battery info dosyası mı ? Nedir attığın servise onu anlamadım. 2 ayı değilde aldığın ilk gün yapsan o testi üst modele kadar değişim yolun açıktı.

İlk alındığı gibi atsaymışım değişime kadar şansım vardı muhtemelen ama 2 ay sonra attım o da muhtemelen max batarya değişimi yaparlar.
Gerilim filmi imdb 9.1 gibi ya şu Casper konuları. Occt testi diye girdik konu nereye geldi ama nerede bir Casper konusu görsem aile dramı çıkıyor bu seferki kuzende dahildi resmen drama izledim ben.

Şu Casper mağaza satışlarından gününü döndürmüyorsa bir şey demiyorum. İnternetten satamıyorlar sattıkları tek zaman fiyatı düşürdükleri zaman ama onu da çok kısa süre yapıyorlar. Bir fiyat oynatıyorlar bir bakıyorsun forumda önermeyen tayfa almış bile. :hehehe:
Bu yüzden Casper konularına girmeyi sevmiyorum da sen denk geldin.

Eğer o tarihlerle ilgini kanıt sunamazsan marka uyanıklık yapıp açığını bulur
Tarih bulmam çok zor hocam laptop'u alırken zaten işletim sistemi kurdular eğer iade ürünse o tarihten öncesi gözükmüyor yeni kurdukları için bende Nisan'da format atmıştım o zamandan öncesi gözükmüyor ama
DESIGN CAPACITY61.538 mWh
FULL CHARGE CAPACITY52.255 mWh
yazıyor.

2 ayda iyi bir süre ama battery info dosyası mı ? Nedir attığın servise onu anlamadım. 2 ayı değilde aldığın ilk gün yapsan o testi üst modele kadar değişim yolun açıktı.
Ah bilsem o zaman neyin ne olduğunu... Servise sadece yazı attım ama servis bilirkişi incelemesi için servise göndermemi istedi ya yaparlarsa en fazla batarya değişimi yaparlar yapmazlarsa THH sayesinde yaparlar 7 ay da 84 her yoldan normal değil kanıt olmasa bile.

Tarih bulmam çok zor hocam laptop'u alırken zaten işletim sistemi kurdular eğer iade ürünse o tarihten öncesi gözükmüyor yeni kurdukları için bende Nisan'da format atmıştım o zamandan öncesi gözükmüyor ama

yazıyor.

Ah bilsem o zaman neyin ne olduğunu... Servise sadece yazı attım ama servis bilirkişi incelemesi için servise göndermemi istedi ya yaparlarsa en fazla batarya değişimi yaparlar yapmazlarsa THH sayesinde yaparlar 7 ay da 84 her yoldan normal değil kanıt olmasa bile.
Formatta var muhtemelen seni haklı bulmazlar. Senin cihaz o zaman freedos muydu ? Freedos olmasa kurulu gelirdi neden onlar kuruyor ki ? Kafam bir karışıyor resmen senaryo dönmüş burnuma pis kokular gelmeye devam ediyor.

Kullanıma göre normal olabilir bu arada. Benim daha geç düştü sanırım senden yine de emin değilim.

yazıyor.

Senin düşüş zaten %10 falan ilk 6 ile 12 ay arası normal kabul ediliyor.

Formatta var muhtemelen seni haklı bulmazlar. Senin cihaz o zaman freedos muydu ? Freedos olmasa kurulu gelirdi neden onlar kuruyor ki ? Kafam bir karışıyor resmen senaryo dönmüş burnuma pis kokular gelmeye devam ediyor.
İşte sorun orada kurulu olarak gelmedi mağazaya gelince kurdular bende o yüzden iade olduğunu düşünüyorum ama sadece düşünüyorum kanıt yok.

Senin düşüş zaten %10 falan ilk 6 ile 12 ay arası normal kabul ediliyor.
Pil sağlığının 10 Şubat'ta da 84.9 olduğunu gösteren bir fotoğraf buldum tarihte yazıyor ama sadece şu üstteki design capacity bilgileri falan yazıyor. Başka bir forumda buldum onu da.

İşte sorun orada kurulu olarak gelmedi mağazaya gelince kurdular bende o yüzden iade olduğunu düşünüyorum ama sadece düşünüyorum kanıt yok.
Adamlar kazıklamış üstüne de Windows bizden hediye demiş resmen.

Pil sağlığının 10 Şubat'ta da 84.9 olduğunu gösteren bir fotoğraf buldum tarihte yazıyor ama sadece şu üstteki design capacity bilgileri falan yazıyor. Başka bir forumda buldum onu da.
Tamam da 85 olsa bile 10 falan oluyor o çünkü o değerler varken senin batarya %95 dolu olabilir. Böyle olunca %10 oluyor zaten oradan hesaplamıyorsun, design capaticy 63 wh senin o zaman 50Wh ise ki anladığım 50 55Wh arası bir değer var sende şu an normal olarak kabul edilir ama ilk 6 ay için diyorum bunu sen ürünü aldığın gibi o kapasite 50Wh ise 63Wh içinde o zaman işte iade hakkın olur.

Yani design capacity yanında yazan değerden değil de teknik olarak hesap yapmak gerekiyor biraz karışık bir olay. Maalesef aldığında cihazı bu kontrolleri yapmalıydın ki iade olup olmadığını anlardın...

Pil sağlığının 10 şubat'ta da 84.9 olduğunu gösteren bir fotoğraf buldum tarihte yazıyor ama sadece şu üstteki design capacity bilgileri falan yazıyor. Başka bir forumda buldum onu da.

Benim arkadaşım Lenovo IdeaPad G3 aldı iade olup olmadığını anlamak için alır almaz yaptım o testi ben ve iyiydi wh değeri o wh değerine bakıyorsun yüzdeler kafa karıştırıcı ve aldatıcı. O anlamadı yaptığımı ama bana kurcalama izni vermesinin hatırına gönlümden koptu yaptım.

Son düzenleme:
design capaticy 63 wh senin o zaman 50Wh ise ki anladığım 50 55Wh arası bir değer var sende şu an normal olarak kabul edilir ama ilk 6 ay için diyorum bunu sen ürünü aldığın gibi o kapasite 50Wh ise 63Wh içinde o zaman işte iade hakkın olur.
Onu kanıtlamak sorun işte.

Kutusunu kurcalarken garanti belgesinde üretim tarihi 3 Ekim gözüküyor kutusunda 7 Ekim yazıyor tarihlerde sorun yok değil mi? Teslimat veya bandrol basım diye düşünüyorum şuan tüm kozlarımı oynuyorum :d

Farklı bir şey daha garanti sorgulama bölümünde seri no giriyorum ürün bulunamadı diyor doğru girdiğimden ve doğru yere girdiğimden eminim.

Belki de daha önce kullanıldı ama sonradan Windows kurulduğu için kayıtlar gözükmüyor? Çok derin şeyler bulacağım gibi bilmiyorum belki de kafamda kuruyorum.

Son düzenleme:
Onu kanıtlamak sorun işte.

Kutusunu kurcalarken garanti belgesinde üretim tarihi 3 Ekim gözüküyor kutusunda 7 Ekim yazıyor tarihlerde sorun yok değil mi? Teslimat veya bandrol basım diye düşünüyorum şuan tüm kozlarımı oynuyorum :d
Casper buradan kazanır gibi geldi bana ama hayırlısı. Hayatında bu kadar pahalı hatalar yapmazsın bir daha umarım bir abin olarak bunu söylüyorum. Bazen sizin gibi böyle pahalı kazık yiyenleri de anlamıyorum değil. Zamanın yokmuş araştıramamışsın ama ben böyle kazıklar yememek için ciddi zaman harcadım sen harcamamışsın ve üniversite hedefin var umarım başarırsın o hedefini işin iyi tarafından bakarsak bilinçlendin diye düşünüyorum. Hala gidip kazık yiyeceksen benim elimde satılık köprü var benden ye kazığı.

Casper buradan kazanır gibi geldi bana ama hayırlısı. Hayatında bu kadar pahalı hatalar yapmazsın bir daha umarım bir abin olarak bunu söylüyorum. Bazen sizin gibi böyle pahalı kazık yiyenleri de anlamıyorum değil. Zamanın yokmuş araştıramamışsın ama ben böyle kazıklar yememek için ciddi zaman harcadım sen harcamamışsın ve üniversite hedefin var umarım başarırsın o hedefini işin iyi tarafından bakarsak bilinçlendin diye düşünüyorum. Hala gidip kazık yiyeceksen benim elimde satılık köprü var benden ye kazığı.
Köprüye inansam daha az kazık yerdim diye düşünüyorum. Keşke diyemeyeceğim.