Köprüye inansam daha az kazık yerdim diye düşünüyorum. Keşke diyemeyeceğim.
Enigma'nın çözümü olarak şuna ulaşırsan şaşırma.
Casper'ın donu. Ya Casper'ın neresine girip sorgulama sitesi buldun da bu mesajı yazdın.

OCCT testinden nerelere geldik şuna bak.
Abicim sen saf ben salak, olduk sana iki çorap ondan kaynaklanıyor olabilir.

Son düzenleme:
Yolun ucu her türlü çıkmaza çıkıyormuş onu anladım. Yedik artık kazığı geç kaldım.
Onu anlaman bile uzun sürdü.

Keşke açmasaydım konuyu sınav sorunu yetmezmiş gibi aklıma neler taktınız hocam. :terssurat:
O yüzden kendime kızıyorum Casper konularının altından hep bir drama çıkıyor nereden de girdim...
OCTT başlığı vardı nereden bileyim ben. :lütfen:

Kusura bakmayın hocam 6 dan beri yediğim kazığı size anlatıyorum umarım işinizden meşgul etmemişimdir. :hehehe:
Ya rastgele geziniyordum zaten de konu öyle bir yere gitti ki şaşırdım. Şimdi bizim Türk halkı (eski jenarasyon) teknolojiden pek anlamaz ama ben teknolojiden anlamayan tayfanın Casper alıp almayacağını alacaksa da G870 olacağına inanmıyordum o da oldu.

Ya rastgele geziniyordum zaten de konu öyle bir yere gitti ki şaşırdım. Şimdi bizim Türk halkı (eski jenarasyon) teknolojiden pek anlamaz ama ben teknolojiden anlamayan tayfanın Casper alıp almayacağını alacaksa da G870 olacağına inanmıyordum o da oldu.
Her türlü sıcaklık izleme, yük testleri var şimdi eğer sağlam sorunu olmayan bir laptop alsaydım bunları bilmeyecektim mesela. İyi yönünden düşünmek lazım.

Kusura bakmayın hocam 6 dan beri yaşadıklarımı size anlatıyorum umarım işinizden etmemişimdir. :hehehe:
Bende diyorum Casper 40K fiyata neden ilan niye veriyor ? Belli.

Her türlü sıcaklık izleme, yük testleri var şimdi eğer sağlam sorunu olmayan bir laptop alsaydım bunları bilmeyecektim mesela. İyi yönünden düşünmek lazım.
Sen sorunu olan cihaz görmemişsin.​

Abicim G870'in ne sıkıntısını görmüş olabilirsin merak ettim ? HP Victus 16 gibi Hall sensörüyle falan uğraştın herhalde.
Marka olarak kazık olması yetiyor bana öyle profesyonel şeyler bilmiyorum belki siz uğraşıyorsunuz veya ilginiz var uğraşmaya. Daha da uzatmaya gerek yok bence konu yeterince kirlendi boş verin. Ben siz yazıyorsunuz diye yazıyorum.