oooiky

Becerikli
Forum kurallarını çiğniyor muyum bilemiyorum ama bir şey fark ettim. Dodi Repack aracılığıyla deneme amaçlı Cyberpunk indirdim. Oyun kuruldu, açtım ve aşırı FPS düşüşü oluyordu. Grafik ayarlarını yaptım, sonuç değişmedi.

Sonra gidip FitGirl'den indirdim ve oyun aynı ayarlarla yağ gibi akıyordu. Sistemimle alakalı bir şey olduğunu zannetmiyorum çünkü yeterli düzeyde bir sisteme sahibim. Farkı görmek amacıyla bir de satın aldım; FitGirl ile neredeyse aynıydı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış bilgi: FitGirl veya DODI gibi gruplar oyunun çalışma mantığına müdahale edecek bir sıkıştırma uygulayamaz. Repack ancak kurulum süresini değiştirir.
FitGirl, Dodi’ye göre daha az sıkıştırma ve daha düzgün dosya yapısıyla geldiği için sistem kaynaklarını zorlamaz. Bu yüzden daha stabil ve yüksek FPS verir. Bu oldukça yaygın bir durumdur.

Artı -2 Eksi
FitGirl, Dodi’ye göre daha az sıkıştırma ve daha düzgün dosya yapısıyla geldiği için sistem kaynaklarını zorlamaz. Bu yüzden daha stabil ve yüksek FPS verir. Bu oldukça yaygın bir durumdur.
Sıkıştırma ile ne alakası var? Paketlenmiş dosyayı açtıktan sonra işlemci yükte kalmaya devam etmiyor ki?

Forum kurallarını çiğniyor muyum bilemiyorum ama bir şey fark ettim.
İki site/kişi karşılaştırması diyelim. Ancak cevap verirken korsan içerik paylaşımı yapmamaya gayret edelim.

Dodi Repack aracılığıyla deneme amaçlı Cyberpunk indirdim. Oyun kuruldu, açtım ve aşırı FPS düşüşü oluyordu. Grafik ayarlarını yaptım, sonuç değişmedi.

Sonra gidip FitGirl'den indirdim ve oyun aynı ayarlarla yağ gibi akıyordu. Sistemimle alakalı bir şey olduğunu zannetmiyorum çünkü yeterli düzeyde bir sisteme sahibim. Farkı görmek amacıyla bir de satın aldım; FitGirl ile neredeyse aynıydı.
İndirdiğiniz paketlerin birinden optimizasyon güncellemesi yapılmış sürüm çıktığını düşünüyorum.

Alakası yok.

Forum kurallarını çiğniyor muyum bilemiyorum ama bir şey fark ettim. Dodi repack aracılığıyla deneme amaçlı Cyberpunk indirdim. Oyun kuruldu, açtım ve aşırı FPS düşüşü oluyordu. Grafik ayarlarını yaptım, sonuç değişmedi.

Sahte bir link indirip birinde virüs yemişsiniz yüksek ihtimalle. FitGirl öneririm onun yerine. Kimse kusura bakmasın bu fiyatlarda oyun almak çok zor. Özellikle öğrenciler için. Şimdilik korsan kullanın maddi gücünüz el verince oyunu satın alırsınız.

Repack grupları oyunların çalışma mekaniğine müdahale etmez, hatta eminim birçoğu edemez zira bu ciddi tersine mühendislik bilgisi gerektirir. Ancak Crack/Release grupları bunu yapabilir ki DODI ve FitGirl yanlışım yoksa bir Release grubu değil.

Peki neden performans farkı olmuş?

Bunun muhtemel sebebi sürümdür. Korsan oyunların hepsi aynı sürümde olmaz. Muhtemelen performanslı sürüm, optimize edilmiş 2.2 veya 2.3 sürümüdür.

Alakası yok.

Sahte bir link indirip birinde virüs yemişsiniz yüksek ihtimalle. FitGirl öneririm onun yerine. Kimse kusura bakmasın bu fiyatlarda oyun almak çok zor. Özellikle öğrenciler için. Şimdilik korsan kullanın maddi gücünüz el verince oyunu satın alırsınız.

Sahte link olduğunu düşünmüyorum çünkü megathredden buldum dediğiniz gibi bende öğrenciyim ve 300 liralık bir oyun alırken bile 50 kere düşünüyorum.