Detaylar
Kim cevapladı?tear
Üstün
- Makaleler
- 34
GutsHerkese merhabalar.
Forumda böyle bir konu açılmadığını gördüm ve ben de açmak istedim. Favori anime karakterinizi resmiyle beraber paylaşabilirsiniz.
Ben başlıyorum.
Tek favorim değil elbette ama animedeki yeri ve kendine has tavırlarıyla favorilerimden birisidir. Sarışın olduğunu da unutmamak lazım tabii ki.
Kimden mi bahsediyorum? Tabii ki Mary Saotome’den.
Eki Görüntüle 15548
Eki Görüntüle 15547
Eki Görüntüle 15546
Qhan
Yetkin
@sobyuysa weeb mi yani. Anladım teşekkürler. Diğer açıklama için de teşekkür ederim.
Online dersleri de vardı ücretsiz sanırım. Tabi benim hatırladığım şey bi kaç sene önceydi, şu an ki halini bilmiyorum. Ayrıca küçük defterler de var içinde sayılar, harfler ve sık kullanılan kelimeler var. Onlarla saymayı öğrenmiştim şimdiye kadar unutmadığım tek şey de o.Learnihongo Japonca setini ve Türk Japon Vakfı sozlugune bakabilirsiniz hala ilginiz varsa.
Evet, hocam. Çizim tarzı pek çok kişinin hoşuna gitmiyor. Açıkçası benim de gitmiyor ama bu tarz çizimleri olan animeler bir bakıyorsunuz sizi kendisine hayran bırakmış.Birçok kişi çizim tarzından dolayı sevmesede ben şahsen Youjo Senki animesini çok seviyorum. Sanırım hem weebo hem de wehraboo olan kişilere hitap ediyor.
Bu yapımda en sevdiğim karakter ana karakterimiz Tanya Degurechaff bu kız tam bir çatlak.
Eki Görüntüle 15563
Eki Görüntüle 15558
Shaesthra
Başarılı
Guts bir numaram olsa da, Monster'dan Johann yüzünden kararsız kalabiliyorum.
Qhan
Yetkin
Haha, sevindim hocam. Fakat biraz ilerledikten sonra burayı hatırlarsanız anlayacaksınız. Öyle olursa üzgünüm. Düzgün uyarlanırsa bu anime efsanevi olacak bence. Webtoonunu çok severim. Tüylerimi diken diken eder."Ağır spoiler"ı açtım, "Ağır spoiler" olduğunu fark ettikten sonra kapattım. Hiçbir şey anlamadım, çok mutluyum.
FMA'yı mangasını alıp okumuştum. Çok güzel seri. Odamda duruyor seti hala daha alıcı bekliyor
Benimde hoşuma gittiği pek söylenemez çizim tarzı. Sırf bu yüzden Youjo Senki pfp yapmaktan kaçınıyorum. İzlemesi güzel kaliteli bir yapım. Diğer animeler gibi değil askeri bir teması var. Siyaset ve savaş konsepti var. O yüzden çok seviyorum.Evet, hocam. Çizim tarzı pek çok kişinin hoşuna gitmiyor. Açıkçası benim de gitmiyor ama bu tarz çizimleri olan animeler bir bakıyorsunuz sizi kendisine hayran bırakmış.
Qhan
Yetkin
Bu seriyi hangi siteden önerirsiniz? Bir ara bulamamıştım. Mangasını.Guts bir numaram olsa da, Monster'dan Johann yüzünden kararsız kalabiliyorum.
Vaktim olursa bir ara izlemek isterim açıkçası.Benimde gittiği pek söylenemez sırf bu yüzden Youjo Senki pfp yapmaktan kaçınıyorum. İzlemesi güzel kaliteli bir yapım. Diğer animeler gibi değil askeri bir teması var. Siyaset ve savaş konsepti var. O yüzden çok seviyorum.
İzleyin hocam zaten kısa bir yapım 12 bölümü falan olması lazım. Kesinlikle bir şey kaybetmezsiniz.