@3268 öneri için teşekkürler ama o iş şu anlık benden geçti gibi. Belki ileride başka denemelerim olabilir.

Herkese merhabalar.

Forumda böyle bir konu açılmadığını gördüm ve ben de açmak istedim. Favori anime karakterinizi resmiyle beraber paylaşabilirsiniz.

Ben başlıyorum.

Tek favorim değil elbette ama animedeki yeri ve kendine has tavırlarıyla favorilerimden birisidir. Sarışın olduğunu da unutmamak lazım tabii ki 😇.

Kimden mi bahsediyorum? Tabii ki Mary Saotome’den.

Eki Görüntüle 15548

Eki Görüntüle 15547

Eki Görüntüle 15546
Guts

IMG_6909.webp
IMG_6908.webp

@sobyuysa weeb mi yani. Anladım teşekkürler. Diğer açıklama için de teşekkür ederim.

Learnihongo Japonca setini ve Türk Japon Vakfı sozlugune bakabilirsiniz hala ilginiz varsa.
Online dersleri de vardı ücretsiz sanırım. Tabi benim hatırladığım şey bi kaç sene önceydi, şu an ki halini bilmiyorum. Ayrıca küçük defterler de var içinde sayılar, harfler ve sık kullanılan kelimeler var. Onlarla saymayı öğrenmiştim şimdiye kadar unutmadığım tek şey de o.

Birçok kişi çizim tarzından dolayı sevmesede ben şahsen Youjo Senki animesini çok seviyorum. Sanırım hem weebo hem de wehraboo olan kişilere hitap ediyor.
Bu yapımda en sevdiğim karakter ana karakterimiz Tanya Degurechaff bu kız tam bir çatlak.

Eki Görüntüle 15563

Eki Görüntüle 15558
Evet, hocam. Çizim tarzı pek çok kişinin hoşuna gitmiyor. Açıkçası benim de gitmiyor ama bu tarz çizimleri olan animeler bir bakıyorsunuz sizi kendisine hayran bırakmış.

"Ağır spoiler"ı açtım, "Ağır spoiler" olduğunu fark ettikten sonra kapattım. Hiçbir şey anlamadım, çok mutluyum.
Haha, sevindim hocam. Fakat biraz ilerledikten sonra burayı hatırlarsanız anlayacaksınız. Öyle olursa üzgünüm. Düzgün uyarlanırsa bu anime efsanevi olacak bence. Webtoonunu çok severim. Tüylerimi diken diken eder.

FMA'yı mangasını alıp okumuştum. Çok güzel seri. Odamda duruyor seti hala daha alıcı bekliyor:D.

Evet, hocam. Çizim tarzı pek çok kişinin hoşuna gitmiyor. Açıkçası benim de gitmiyor ama bu tarz çizimleri olan animeler bir bakıyorsunuz sizi kendisine hayran bırakmış.
Benimde hoşuma gittiği pek söylenemez çizim tarzı. Sırf bu yüzden Youjo Senki pfp yapmaktan kaçınıyorum. İzlemesi güzel kaliteli bir yapım. Diğer animeler gibi değil askeri bir teması var. Siyaset ve savaş konsepti var. O yüzden çok seviyorum.

Benimde gittiği pek söylenemez sırf bu yüzden Youjo Senki pfp yapmaktan kaçınıyorum. İzlemesi güzel kaliteli bir yapım. Diğer animeler gibi değil askeri bir teması var. Siyaset ve savaş konsepti var. O yüzden çok seviyorum.
Vaktim olursa bir ara izlemek isterim açıkçası.