Luffy diyebilirdim fakat Solo leveling anime olduğuna göre Sung Jin-Woo diyebilirim.

@brkdnmz Itachi herkesin gönlünü kazanmıştır zaten. Favori karakteriniz kim?

"Ağır spoiler"ı açtım, "Ağır spoiler" olduğunu fark ettikten sonra kapattım. Hiçbir şey anlamadım, çok mutluyum.

Ya, Itachi favori olma potansiyeline sahip ama yıllar oldu en son göreli... Tamam, tamam. Söyleyeyim bir favorimi... Siz söylemişsiniz zaten: Luffy. Ortama neşe katar, candır.

Hadi, o da olmazsa cücemiz Edward Elric (Bana çok kızdı!):

1706831602735.webp

Hayatın bittiğinde değil inancını kaybettiğinde ölürsün.

Uchiha Itachi.

İyi demiş, ben unutmuştum. Biliyorum abimi işte, abi gibi abi.

@sobyuysa Wehraboo bi çeşit nazi demekmiş fakat weebo bulamadm. Weebo ne demek hocam?
Wehraboo aslında Wehrmachtan geliyor kelime o yüzden nazi anlamı var. Ama günümüzde militarizme sempati duyan kişilerle alay etmek için kullanılan ifade. Nazi anlamı pek kalmadı. Weebo direk anime izleyip japonyaya ilgi duyanlarla alay etmek için kullanılan bir ifade.

Ben bir süre kendime gelememiştim. Hayattan zevk almıyordum hiç yalan söylemeyeyim.

Benim de o tarz heveslerim oluyor ama Japonca öğrenmek gerçekten çok zor.
Şu an fotografi elimde yok ama türkçeden güzel yazdığımı söyleyebilirim :D özen ve emekten dolayi olsa gerek. Hiragana ve katakanayi ve bir 100 kelime falan biliyordum. Ve sandığınız kadar zor değil bizim için aynı dil ailesinden zaten bir slav dilini öğrenmek daha zor.

@3268 doğrudur hocam, siz daha tecrübeli çıktınız bana göre. Özellikle alfabesi yüzünden çok ön yargılı başlamıştım ben.