Makaleler
16
Yer
LTAF
Yani demek istediğim şey bu konulardaki boş sohbetlere daha yaptırımlı davranılması. Abi maç sonucu gelmiş atıyorum mesela ya da başka bir konu.

Biri diyor penaltı, biri diyor hayır değil. Bu konu burada bitmelidir bana kalırsa fikirler paylaşıldıktan sonra bir maç konusu için. İnsanlar bunun üstüne gidip bir de işte tuttukları takımları hayatlarıymış gibi savunup holiganlığa girişiyor.

Burası Twitter değil, forum. Bir tek bana mı saçma geliyor bu olaylar? Fikirlerinizi merak etmekteyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı 15 Eksi
İnsanlar bunun üstüne gidip bir de işte tuttukları takımları hayatlarıymış gibi savunup holiganlığa girişiyor.
Türkiye'de futbol diyoruz. Buna yapacak bir şey yok. En küçükten en büyüğe hayatlarındaki en önemli şey futbolmuş gibi sana saldırıyorlar. Bunun önüne kimse geçemez maalesef. Moderatörün değiştirebileceği bir şey değil bu. :D

Tabii ki aşırı bir durum olduğunda (küfür, hakaret… gibi) yaptırım yapılması lazım diye düşünüyorum ancak sadece takımını savunup düşüncelerini güzel bir dil ile anlatımlarına asla karşı değilim.

Özel bir konuya değil aslında. Genel olarak agresif, kavgacı, aşağılayıcı tutumlara dikkat edilmesi lazım. Felsefe konuları için de geçerli bu. Konunun ucu az biraz dine değse hatta değmese bile en sonunda din tartışması çıkıyor.

Futbol siyaset gibi oldu artık. Herkes kendince takımın haksızlığa uğradığını veya rakibin haksız yere kazandığını belirtiyor ama belirtirken dozunu kaçırıyorlar. Üstteki arkadaşın dediği gibi agresif tavırlar sergileyen kişiler ortamı geriyorlar. Bu tatsızlıklar olmasa diğer farklı konularda ortam güzelleşir. Ama moderatör arkadaşlara bayağı bir yük demek olur, o yüzden bir şey diyemiyorum.

Yani demek istediğim şey bu konulardaki boş sohbetlere daha yaptırımlı davranılması. Abi maç sonucu gelmiş atıyorum mesela ya da başka bir konu.

Biri diyor penaltı, biri diyor hayır değil. Bu konu burada bitmelidir bana kalırsa fikirler paylaşıldıktan sonra bir maç konusu için. İnsanlar bunun üstüne gidip bir de işte tuttukları takımları hayatlarıymış gibi savunup holiganlığa girişiyor.

Burası Twitter değil, forum. Bir tek bana mı saçma geliyor bu olaylar? Fikirlerinizi merak etmekteyim.

Agresiflik olmadığı sürece herkes birbirine saygılı davrandığı sürece fikirler beyan edilebilir. İsterse Twitter seviyesine ulaşsın saygı olduktan sonra bunun bir mahsuru yok.

Türkiye futbolunu takip etmiyorum ve etmeye gerek olmadığını da düşünüyorum, hayat kalitem arttı Türk futbolu ile ilgilenmeyi bırakınca.

Hocam maalesef ülkemizde futbol anlayışı, takımını savunup insanlara saldırmak. Yani ben artıladım ama bu pek işe yaramaz.

Türkiye futbolundan bahsediyoruz. Günümüzde zaten iş holiganlıktan başka bir şey değil. Ben bile o kadar bıktım ki artık Süper Lig’ten elimi çektim. Bence de forumda böyle bir şey yapılması gerek.