witicieen

Yetkin
Selam, 1 Şubat'ta böyle bir konu açıldı arkadaşlar, Türk Telekom 1000 Mbps fiber altyapısı için ISS önerisini soruyor.
Sadece altyapı Türk Telekom 1000 Mbps var ise, farklı operatör 500 Mbps veya 1000 Mbps hızı veremez. En fazla 100 Mbps verebilirler.
Bana verilen ceza şuydu: Yanlış bilgilendirme diye cezayı veren moderatör arkadaş, ben 20 seneye aşkın Türk Telekom müşterisiyim, bizzat kendim 1000 Mbps Türk Telekom altyapısıyla kullanıyorum. Farklı operatöre geçmek istersem 1000 Mbps hizmet veremeyeceğimi ilettiler farklı operatörler. Buradaki olay şu moderatör arkadaşımızın bilmediği konu hakkında ceza vermesi. Bence bir araştır veya 444 03 75 MH'yi arayıp öğren, sonra ceza ver. Dipnot: 1000 Mbps hız sağlayan operatörler asla Türk Telekom altyapısıyla 1000 Mbps hız veremez.

Dosya Ekleri

• 1708265651963.webp
    1708265651963.webp
    53 KB · Görüntüleme: 140
Son düzenleyen: Moderatör:
Emin misiniz? Bir üstte linki verilen Comnet, 1 Gbps hız sunabiliyor. TT sanırım diğer hızları da kiraya açmış.

Ben geçen hafta görüştüm kendileriyle, Superonline Comnet ile görüştüm 100 Mbps üstünü veremiyoruz dediler sadece altyapınız TTNET fiber var diye 100 üstünü veremeyiz dediler. Yeni güncelleme yaptılarsa orayı bilemem ancak ben geçen hafta için konuşuyorum ayrıca konu 1 şubatta açılmış aradan 17 gün geçmiş 3 saat önce ceza verildi bana.

Burada nasıl ban yemeyi beceriyorsunuz ya ? Şeker gibi forum. Diğeri olsa neyse :D

@487
Biz de TurkNet olarak adresi yerleşik operatörün (Türk Telekom) fiber altyapısında bulunan müşterilerimize, Özgür İletişim Fiber ile 100 Mbps'e kadar download 4 Mbps'e kadar da upload sunuyoruz.

Kaynak: TurkNet

Konuyu gördüğümde ekran görüntüsüne bakmamıştım. Recep Baltaş'ın mesajı ile gördüm. Bu binada sadece Türk Telekom'un fiber kutusu var.

Untitled.webp
Untitled2.webp

Müşteri hizmetleri çalışanı yerine siteyi yapan adama güvenmeyi tercih ederim. Müşteri hizmetlerinin çalıştıkları firma hakkındaki bilgisizliğine defalarca şahit oldum.

@Recep Baltaş moderatörler sanırım otoya bağlamışlar, yine ceza aldım, bu sefer de noktalama işaretleri diyor, ben yorum atarken nokta ve büyük harf özelliğinizi kullanarak işlem yapıyorum. O zaman sisteminizde sorun olduğundan ben ceza yiyorum:)bakın yine kullandım o özelliği, sanırım yine ceza gelecek.

1708274164166.webp