Detaylar
Kim cevapladı?Arkadaşlar merhaba.
Gigabit internet için Keenetic marka router kullanan var mı? Hangisini almalıyım?
Hopper AX3000 alabilirsin ama ben olsam MR90X alıp OpenWrt kurarak kullanabilirsin. İşlemci ve yazılım olarak Keenetic cihazlardan çok daha iyi bir seçenek.
Son düzenleyen: Moderatör:
Siz alıp kullandınız mı ? Bu markayı önermenizde' ki sebep nedir? bunları da açıklayabilirseniz sevinirim.Hopper AX3000 alabilirsin ama ben olsam MR90X alıp OpenWrt kurarak kullanabilirsin. İşlemci ve yazılım olarak Keenetic cihazlardan çok daha iyi bir seçenek.
Siz alıp kullandınız mı? Bu markayı önermenizde' ki sebep nedir? Bunları da açıklayabilirseniz sevinirim.
Hayır kullanmadım ama forumda bu şekilde kullananlar mevcut ve bu modeli önermemin sebebi işlemci olarak aynı paraya olan muadillerinden çok daha iyi olması.
Kafayı yemek üzereyim. SSH üzerinden kurulum gerçekleştiremiyorum, sanırsam SSH kapalı oluyor ana firmware'inde. Herhangi bir açma ayarı da bulamadım modem arayüzünde. TFTP üzerinden kurmaya çalıştım ama onu da beceremedim; hangi uygulamayı denersem deneyeyim,
.bin dosyasını çekmiyor. Turuncu ışıkta kalıyor öylece. Brick etmekten de korkmaya başladım. Nedir bu işin çözümü?- kabotajbayramı
- mercusys mr90x nasıl openwrt
- Forum: Ağ Donanımları
Siz alıp kullandınız mı? Bu markayı önermenizde' ki sebep nedir? Bunları da açıklayabilirseniz sevinirim.
Bu arkadaşa bakma ben MR90X aldım mesajlarını görünce. Tamam kötü değil ama 1 gigabit netin tamamını alamıyorsun SQM ayarlarını yaptığında. Arkadaş ayarlarla 900 civarı alınır diye yazdı durdu. Ben 900'lere çıkaramıyorum dedim yardım et nasıl çıkarılır? Hiçbir şekilde cevap yazmadı PC yok dedi durdu. Yani boş ver bu arkadaşın yazdığına göre hareket etme. Yani adam sanki Mercusys firmasının yetkilisi gibi davranıyor ortaklığı mı vardır nedir?
Bu arkadaşa bakma ben MR90X aldım mesajlarını görünce. Tamam kötü değil ama 1 gigabit netin tamamını alamıyorsun SQM ayarlarını yaptığında. Arkadaş ayarlarla 900 civarı alınır diye yazdı durdu. Ben 900'lere çıkaramıyorum dedim yardım et nasıl çıkarılır? Hiçbir şekilde cevap yazmadı PC yok dedi durdu. Yani boş ver bu arkadaşın yazdığına göre hareket etme. Yani adam sanki Mercusys firmasının yetkilisi gibi davranıyor ortaklığı mı vardır nedir?![]()
Vallahi işlemcisi belki iyi olabilir, Ama işletim sistemi olarak Keenetic Markanın üstüne hiçbir markayı tanımam. Keenetic, ASUS, TP-Link gelir bende sıralama. Akşam birkaç videoya baktım önerilen modeli fakat senin dediğin gibi hiç içime sinmedi.
@Recep Baltaş Bey Öncelikle nasılsınız? İyisinizdir umarım. Sizce;
SFP Port sonlandırıcı WI-FI6 cihaz sizin yaptığınız gibi 1300-1400 hızları bu cihazdan alabilir miyiz?
Yoksa WI-FI7 bu cihazı mı almalıyız. Veya sizin önerebileceğiniz bir model var mıdır?
Bilginiz varsa yardımcı olabilirseniz çok makbule geçer.
Yeni konular
-
Okullarda test yapıp burs teklif eden dil kursları güvenilir mi?
- Torukojin Kaneki
-
-
Araç kaportasındaki derin çizikler ve hatalı rötuşlar (oje) nasıl düzeltilir?
- Hamza Ensar Sağlam
-
1.500 TL bütçe ile HP Victus 16 için laptop soğutucu önerisi
- ziqxchampion
-
-
Samsung Galaxy Tab S9 ve Galaxy Tab S11 arasında hangisi tercih edilmeli?
- Mr. Soprano
-
Makine Çeviri Librarian: Tidy Up the Arcane Library! Türkçe Yama
- Calypso Çeviri
-