GTA 4, Türk insanlarının Almanya veya Amerika'ya göçmesiyle aynı his. Hatta tanıdık ile giderseniz tam Niko Bellic oluyorsunuz.

Yan oyunlar hariç bütün GTA serisini oynadım. Renk olarak hiç sevmediğim tek oyun GTA 4 oldu. Bana göre renkler böyle açık dünya oyunlarında çok önemli, GTA 4'ün renkleri aşırı soluk ve cansız duruyor. Oynarken içimi sıkıntı kaplıyor bir süre sonra renkler yüzünden. Renkler hariç harika bir oyun tabii.
Hocam elbette herkese hitap etmeyebilir haklısınız. Bu oyun her hava durumuna göre farklı renk filtresi atıyor. ReShade gibi şeyler kullanarak çok basitçe oyundan aldığınız zevki arttirabilirsiniz, önerimdir.

GTA 4 sinematik bir oyun bana göre her karesi film havasında, ama bilgisayara, uzun yıllar optimize etmekte zorlandılar GTA 5'in akıcı oynandığı, GTA 4'ün ise sürekli sorunlar yarattığı çok sistem var.

PS3 atmosferi çok güzeldi. Ancak oynanış çooook kötü. Hala çok kötü. Hikaye anlatımı ve görev dizaynları da iyi değil bence ana oyunun. TBoGT DLC'si ana oyundan çok daha iyi mesela. Araba sürüşü ise hepsinde çoook kötü. Bu mahalle esc*rt mahallesi değil mi bu arada? :D