GTX 1660 Super çöküyor

Bunu sana mı dedim? Sen zaten önce AMD kart takınca sorunun çözüldüğünü söyledin. Ben de bunun sonucunda ekran kartının arızalı olduğunu söyledim.

Caner'de 3060 Ti takınca sorunu çözüldü? Onun kartı bozuk değil AMD'nin hatası ama bdxmrz hocamın kartı bozuk NVIDIA'nın hatası yok yani?

Attığın ekran görüntüsünde ne yazıoyor? AMD karta geçince sorunun çözüldüğü yazmıyor. Kafan mı güzel yoksa konuyu takip etmekte mi zorlanıyorsun?
Caner hocaya NVIDIA takınca sorun çözülüyor ve AMD sorunlu oluyor, ben AMD takıp çözülünce kartım arızalı mı oluyor?

NVIDIA'nın sürücü yayınlama sayısı ile AMD'yi karşılaştırmayalım bile. Senin iddian her sürücüde sorun olmadı. Bulabildiğin kanıt konu ise tek. Yani kendi yalanını kanıtlamış oldun.

Dediğim hiçbir şey yalan değil, "niye yazmadın" demek yerine yazıp yazmadığıma bakın bir dahakine.
Sen neden yine başkasına yazdığım mesaja atlıyorsun ki? Konuyu takip etmeyi bilmiyorsanız, açmayın.

1 Yıl önce sorunsuz olan kart birdenbire arızalanıyor diyorsunuz yani?
Umarım haklısınızdır.
Evet. Mesela doğrudan arızalı gelen emre600rr'nin 9070 XT'si gibi.

NVIDIA'nın sürücü yayınlama sayısı ile AMD'yi karşılaştırmayalım bile. Senin iddian her sürücüde sorun olmadı. Bulabildiğin kanıt konu ise tek. Yani kendi yalanını kanıtlamış oldun.
Neden tek konu attığımı saygı çercevesinde açıkladım. Ne deseydim Technopat Sosyal Forumu'nda açtığım güzel konularımı 3 saat arayamam.

Ayrıca neden yalan konuşayım? Haksız yerim varsa kabul ederim. Sizin aksinize.

O zaman Caner adlı arkadaşın da kartı bozuktu ama yook size göre AMD çöp, AMD bozuk.
AMD bile RX 6000 serisi sorunlarını kabul ederken siz neyin kafasındasınız? Adamın kartı bozuk çünkü RMA oranları yüksek. Anlamadınız bir türlü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…