Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
Merhabalar efenim! Bu hafta ruh halinizi nasıl buldunuz? Yine yoğun bir hafta mıydı, yoksa sakin ve huzurlu mu geçti? Bu sohbet etkinliğinde haftalık ruh halimizi konuşabiliriz.
Haftanız nasıl geçti?
Bu hafta size en çok neşe veren şey neydi? Zorlandığınız veya üzüldüğünüz bir an oldu mu? Hafta sonuna dair planlarınız neler?
En çok hangi duyguyu hissettiniz?
Bu hafta en çok hangi duyguyu hissettiniz? Mutlu, üzgün, öfkeli, stresli, sakin, yorgun veya başka bir duygu mu? Sebebi ne olabilir?
Ruh halinizi takip ediyor musunuz?
Ben Daylio isimli uygulamayla ruh halimi takip ediyorum. Günlük uygulaması. Aşırı sarıyor. Kullanması hem zevkli he faydalı.
Aşağıdaki ruh hali grafiği bana ait:
Stabil olarak iyiyken 14 şubatta mükemmel aralığına yükseldim.
Ondan sonra yine iyi aralıktayım. Bugün ise iyi giderken garip bir şekilde bitti.
Benim haftam genel olarak iyiydi.
Sizde durumlar nasıl?
techolay.net
Haftanız nasıl geçti?
Bu hafta size en çok neşe veren şey neydi? Zorlandığınız veya üzüldüğünüz bir an oldu mu? Hafta sonuna dair planlarınız neler?
En çok hangi duyguyu hissettiniz?
Bu hafta en çok hangi duyguyu hissettiniz? Mutlu, üzgün, öfkeli, stresli, sakin, yorgun veya başka bir duygu mu? Sebebi ne olabilir?
Ruh halinizi takip ediyor musunuz?
Ben Daylio isimli uygulamayla ruh halimi takip ediyorum. Günlük uygulaması. Aşırı sarıyor. Kullanması hem zevkli he faydalı.
Aşağıdaki ruh hali grafiği bana ait:
Stabil olarak iyiyken 14 şubatta mükemmel aralığına yükseldim.
Benim haftam genel olarak iyiydi.
Sizde durumlar nasıl?
İnceleme: Daylio: Günlük Tutmanın Eğlenceli Bir Yolu
Daylio, ruh halinizi, faaliyetlerinizi ve hedeflerinizi takip etmenize yardımcı olan bir günlük uygulamasıdır. Günlük tutmak, stresi azaltmak, sağlığı iyileştirmek, olumsuz düşüncelerden uzaklaşmak, ruh halinizi geliştirmek gibi pek çok fayda sağlar. Daylio uygulaması, size bu faydaları sunmak...