Nefs İlmi

Üstün
Makaleler
81
Merhabalar efenim! Bu hafta ruh halinizi nasıl buldunuz? Yine yoğun bir hafta mıydı, yoksa sakin ve huzurlu mu geçti? Bu sohbet etkinliğinde haftalık ruh halimizi konuşabiliriz.

Haftanız nasıl geçti?

Bu hafta size en çok neşe veren şey neydi? Zorlandığınız veya üzüldüğünüz bir an oldu mu? Hafta sonuna dair planlarınız neler?

En çok hangi duyguyu hissettiniz?

Bu hafta en çok hangi duyguyu hissettiniz? Mutlu, üzgün, öfkeli, stresli, sakin, yorgun veya başka bir duygu mu? Sebebi ne olabilir?

Ruh halinizi takip ediyor musunuz?

Ben Daylio isimli uygulamayla ruh halimi takip ediyorum. Günlük uygulaması. Aşırı sarıyor. Kullanması hem zevkli he faydalı.
Aşağıdaki ruh hali grafiği bana ait:
Notes_240218_231958_26c.webp

Stabil olarak iyiyken 14 şubatta mükemmel aralığına yükseldim. 🥰 Ondan sonra yine iyi aralıktayım. Bugün ise iyi giderken garip bir şekilde bitti.

Benim haftam genel olarak iyiydi.

Sizde durumlar nasıl?

haftanız nasıl geçti?

Bu hafta size en çok neşe veren şey neydi? Zorlandığınız veya üzüldüğünüz bir an oldu mu? Hafta sonuna dair planlarınız neler?

en çok hangi duyguyu hissettiniz?

Bu hafta en çok hangi duyguyu hissettiniz? Mutlu, üzgün, öfkeli, stresli, sakin, yorgun veya başka bir duygu mu? Sebebi ne olabilir?
1 - Kotu gecti.
2 - Yorgun ve stresli arasinda gidip geldim.

Merhabalar efenim! Bu hafta ruh halinizi nasıl buldunuz? Yine yoğun bir hafta mıydı, yoksa sakin ve huzurlu mu geçti? Bu sohbet etkinliğinde haftalık ruh halimizi konuşabiliriz.

Haftanız nasıl geçti?

En çok hangi duyguyu hissettiniz?

Ruh halinizi takip ediyor musunuz?

Ben Daylio isimli uygulamayla ruh halimi takip ediyorum. Günlük uygulaması. Aşırı sarıyor. Kullanması hem zevkli he faydalı.
Aşağıdaki ruh hali grafiği bana ait:
Eki Görüntüle 20231
Stabil olarak iyiyken 14 şubatta mükemmel aralığına yükseldim. 🥰 Ondan sonra yine iyi aralıktayım. Bugün ise iyi giderken garip bir şekilde bitti.

Benim haftam genel olarak iyiydi.

Sizde durumlar nasıl?

Yarın awful olacak herhalde öyle gözüküyor bu grafiğe bakarsak.
IMG_7642.webp

Hocam çok iyi. Sizin adınıza çok sevindim bu kötü günlerde hiç olmazsa kötü olmanız yok hep iyi olmanızı isterim şahsen. Benimki genel olarak hep ortalama ama bugünde iyiydi.

Arayüz bir değişik geldi.

Bugün saçımdan dolayı kötü hissediyorum daha iyi bir saç kesimi bekliyordum ama berbat oldu.
O kadar da üzülme ya. Kökü sende sonuçta. 1 haftaya daha düzgün görünür.

Hocam çok iyi. Sizin adınıza çok sevindim bu kötü günlerde hiç olmazsa kötü olmanız yok hep iyi olmanızı isterim şahsen. Benimki genel olarak hep ortalama ama bugünde iyiydi.
Süpermiş.
Aslında bana sorsan ben de ortalama derim. Ama işte elde veri olunca.... :D