TOMB Raider içinden ilk oyundan sonrakiler çöp ilk oyunun birebir kopyası + daha kötü hikaye ve ilerleyiş. Hele SOTTR çizgi dizi gibi tuşa basıyorsun o oynuyor o yüzden 2013 olan versiyonu dışında Tomb Raider önermem. Outlast korku oyunudur hele 2.Si kalp ağırtır ona da dikkat.

Half Life serisine başlamanızı öneriyorum ben eğer hiç oynamadıysanız aradan çıkarın sonra oynamadım demezsiniz.

Fallout’u seçtim ben. Mafia serisi en çok oyu almış.

Mafia’nın ilk oyunu orjinal haliyle daha iyi bence. Çoğu kişi remake halini sevse de çok kolaylaştırmışlar ve çocuk oyununa çevirmişler.

Fallout'u seçtim ben. Mafia serisi en çok oyu almış.

Mafia'nın ilk oyunu orijinal haliyle daha iyi bence. Çoğu kişi remake halini sevse de çok kolaylaştırmışlar ve çocuk oyununa çevirmişler.

Mafia 1'in orijinal sürümünü oynamaya çalışmıştım ama bana nedense garip bir oyun gibi gelmişti.

Mafia 1'in orijinal sürümünü oynamaya çalışmıştım ama bana nedense garip bir oyun gibi gelmişti.
16 MB grafik kartıyla çalışan bir oyun olarak garip gelmesi normal. :D Oyuna vakit ayırdıkça alışırsın. Çoğu kişi remake halini sevdi zaten fakat bana çok ruhsuz hissettirdi.