OnePC

Uzman
1. Paket: Türkçe, Matematik, Fizik, Kimya, Biyoloji 3 kişilik grup dersleri Aylık 9500 lira. (2 yıldır gittiğim yer. Bu yıl konsept değiştirdi. Bir sürü arkadaşım var. Dershane çok güzel yani)

2. Paket: Matematik, Fizik, Kimya, Biyoloji 3 kişilik grup dersleri Aylık 8400 lira.

3. Paket: Sadece Matematik özel ders düşünüyorum. Fizik ve Kimyadan 3 kişilik grup dersi olacak. Biyoloji, Türkçe ve diğer dersleri kendim çalışacağım. Bu paketin fiyatını daha öğrenmedim ama daha düşük olur ilk 2'ye göre.

Sizce hangisi daha mantıklı? Biyoloji zaten çok sayısal bir ders değil. Sizin tavsiyeleriniz nelerdir?

Dershane sahibi kuzenim. Mesela ek ders istesem ikiletmez. Yani o anlamda hiç sorun yok. Fiyatlar peki nasıl? 3. Paketi ben kendim hazırladım. Onun fiyatını öğreneceğim. Sizce nasıl?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 1 sene mezuna kalmış biri olarak diyebilirim ki eğer gerçekten tek başına çalışabiliyorsan bunlara hiç gerek yok. Bu tarz ek ders ya da dershane mantığı 20 sene önce de kaldı. Ama ille de alacağım diyorsanız 3 daha mantıklı gibi.

Hocam 1 sene mezuna kalmış biri olarak diyebilirim ki eğer gerçekten tek başına çalışabiliyorsan bunlara hiç gerek yok. Bu tarz ek ders ya da dershane mantığı 20 sene önce de kaldı. Ama ille de alacağım diyorsanız 3 daha mantıklı gibi.
Çalışacak yerim yok. Birde tek kalınca arkadaş olmayınca kötü oluyor. Çok asosyalleşiyorum.

Matematik belirleyici ders ve gelecek vaat eden tüm bölümler sayısalda. Kesinlikle 3.
Haklısınız. İlk paket nereden baksanız 10k. İkinci paket 8k civarı oluyor. Üçüncü paket daha uygun bence. Zaten Türkçe ile Biyolojide YouTube’dan olur bence.

Çalışacak yerim yok. Bir de tek kalınca arkadaş olmayınca kötü oluyor. Çok asosyalleşiyorum.

Hocam zaten sınava sosyalleşme mantığı ile çalışılmaz. Eğer Türkiye de sınav da gerçekten iyi bir derece yapmak istiyorsanız kendinizi dünya'dan belirli oran da izole etmeniz gerekiyor. Ama çalışacak yeriniz yoksa ona hak verebilirim.

Hocam zaten sınava sosyalleşme mantığı ile çalışılmaz. Eğer Türkiye de sınav da gerçekten iyi bir derece yapmak istiyorsanız kendinizi dünya'dan belirli oran da izole etmeniz gerekiyor. Ama çalışacak yeriniz yoksa ona hak verebilirim.
Hayır yaz tatilinde bile tek kalıncs (konuşma sorunum var) bu sorun daha da artıyor.

Evet çalışacak yerim gerçekten yok.

Hayır yaz tatilinde bile tek kalıncs (konuşma sorunum var) bu sorun daha da artıyor.

Evet çalışacak yerim gerçekten yok.

Hocam ben şu an sizin ders çalışma sisteminize değil de bu konuşamama sorununuza bir çözüm aramanız gerektiği kanaatindeyim. Zira bende 11.sınıfa kadar aynı sıkıntıları çektim. Size tavsiyem kendinize bakmanız. Cilt bakımları, kas kütlenizi arttırmak için spor salonlarına gitmenizi, diyet + sağlıklı beslenme programları gibi aktivitelerin yanın da tanıdığınız tanımadığınız herkes ile belirli düzeyde sohbet etmeniz gerekir. Unutmayın ne kadar iyi bir öğrenci ya da ne kadar iyi bir meslek sahibi olursanız olun eğer kendinize olan güveniniz yoksa bunların hiçbir anlamı olmaz ve yükselemez, kendinizi geliştiremezsiniz.

Hocam ben şu an sizin ders çalışma sisteminize değil de bu konuşamama sorununuza bir çözüm aramanız gerektiği kanaatindeyim. Zira bende 11.sınıfa kadar aynı sıkıntıları çektim. Size tavsiyem kendinize bakmanız. Cilt bakımları, kas kütlenizi arttırmak için spor salonlarına gitmenizi, diyet + sağlıklı beslenme programları gibi aktivitelerin yanın da tanıdığınız tanımadığınız herkes ile belirli düzeyde sohbet etmeniz gerekir. Unutmayın ne kadar iyi bir öğrenci ya da ne kadar iyi bir meslek sahibi olursanız olun eğer kendinize olan güveniniz yoksa bunların hiçbir anlamı olmaz ve yükselemez, kendinizi geliştiremezsiniz.
Evet bende böyle düşünüyorum. Mesela okusamda boşuna okuyacakmışım gibi hissediyorum.