Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
M

Mr.Gonewick

Ziyaretçi
Merhaba, şöyle bir konu düşündüm, bilmiyorum sizce faydalı mı?

Her bölümün bir moderatörü olabilir, diğer moderatör arkadaşların işini hafifletilmesi bakımından.

Örnek veriyorum:

Futbol bölümünde bir moderatör oranın konularını onaylayabilir.
Teknik destek ve yazılımda bir moderatör olabilir, oranın konularını onaylayabilir gibi.

Ayrıca bir önerim daha var: Bence sadece konuları onaylayabilen bir moderatör olsun, bazı konular 30-45 dakika arasında onaylanabiliyor ya da unutulabiliyor.

Biliyorum herkesin işi gücü ailesi ve dostlarıyla vakit geçireceği bir zamanı var, her seferinde burada olmayabiliyorsunuz, en azından sürekli Sosyal'de olan ve 24 saat aktif olan bir moderatör tercih edilmeli.

Artı -18 Eksi
Recep bey maaş+sigorta yapacak sanırım ondan moderatör alınmıyor siteye. :D

Acaba günde kaç saat aktiflik vb isteniyor. Şartlar uygunsa ben karın tokluğuna çalışırım. Her gün 1 zurna dürüm göndersin evime yeter(!). Şaka bir yana şartları bilen biri yardımcı olabilir mi?

Zaten ana moderatörler vasıflı kişilerden alınır. NPC gibi insanlar olmuyor, genelde 3-4 konudan aynı anda anlarlar. Raporlarda da kanıt istiyorduk herhangi bir işlem için.

Forum çok kalabalık olmadığı için gerek olduğunu düşünmüyorum ancak ilerde üye sayısı çoğalırsa olabilir. Not edilmeli bence.

Merhaba, şöyle bir konu düşündüm, bilmiyorum sizce faydalı mı?

Her bölümün bir moderatörü olabilir, diğer moderatör arkadaşların işini hafifletilmesi bakımından.

Örnek veriyorum:

Futbol bölümünde bir moderatör oranın konularını onaylayabilir.
Teknik destek ve yazılımda bir moderatör olabilir, oranın konularını onaylayabilir gibi.

Ayrıca bir önerim daha var: Bence sadece konuları onaylayabilen bir moderatör olsun, bazı konular 30-45 dakika arasında onaylanabiliyor ya da unutulabiliyor.

Biliyorum herkesin işi gücü ailesi ve dostlarıyla vakit geçireceği bir zamanı var, her seferinde burada olmayabiliyorsunuz, en azından sürekli Sosyal'de olan ve 24 saat aktif olan bir moderatör tercih edilmeli.

Bu öneri uygulanırsa boş işler moderatörü olabilirim. O yüzden benden bir artı.

Son düzenleme:
Merhaba, önerinizi epeyce bir inceledim ve gerekli olduğunu düşünmüyorum. Eksilendi. Sağlıklı sosyaller dileriz.

Bunlar zamanla olacak şeyler. Yani günlük açılan konular ne kadar ki her konuyu farklı moderatör bakıyor?