19 yaşında lise mezunu biriyim ve anadolu lisesi maalesef meslek değil. 16-17 yaşlarımda depresyonun baş göstermesiyle iyice battım liseyi bile zar zor bitirdim. Konuya dönecek olursak hiçbir işi beceremiyorum, müşteri bir laf etse çok kafaya takıp stres yapıyorum beynim yanıyor, elim ayağım titriyor. Onlarca ilaç arasından en iyi gelen daha doğrusu kötünün iyisi Lustral yani @6825 maddesi oldu ama yine de iş konusunda bir yardımı olmadı. Sosyal anksiyeteme ve gereksiz şeyleri kafaya takmamaya başladım ama dediğim gibi işteyken değişen bir şey olmadı. İşe giriyorum birkaç gün veya ilk günden bırakıp çıkıyorum. En uzun 3 hafta çalışabildim o da arkadaşımla aynı iş yerine girebildiğimdendi. Herkesten işe gir baskısı var ve çok sinir olup kafama aşırı takıyorum. Zaten yaşama amacım yok keyif alamıyorum hayattan ve bir işte de çalışamayınca ortada öyle kalıyorum. Bir kere yok olmayı denedim ve akıl hastanesinde 3 hafta kaldım. Biraz zorlu bir zamanda olsa çıktığımda iyiydim ta ki zaman geçene kadar. Ya kendimi herhalde kesin olarak yok edeceğim ya da yine akıl hastanesine yatacağım ki o stresi hissedemeyeceğim kadar uyuştursunlar bir şey yapsınlar.
Herhangi bir tavsiyeniz varsa gerçekten duymak isterim. Her böyle umutsuz hissettiğimde içimi döküp yardım istiyorum, belki de tamamen umutsuz değilimdir hâlâ yardım arıyorsam.
Herhangi bir tavsiyeniz varsa gerçekten duymak isterim. Her böyle umutsuz hissettiğimde içimi döküp yardım istiyorum, belki de tamamen umutsuz değilimdir hâlâ yardım arıyorsam.