Sürekli mi yaşıyorsun bu sorunu kapatıp açınca düzeliyor mu?

Hocam oyuna giriyorum Windows tuşuna basıyorum ve böyle oluyor. Bide Windowsa giriş ekranında. +RTX açamıyorum. Üstüne performansı kötü. RX 570 8 GB kullanıyorum OC işlemi yaptığımda aynı FPS'yi alıyorum.

RX 6600'lü olanda bu sorunu yaşar mıyım sence?

WattMan hatası alma ihtimaliniz yüksek. Bütçeyi yükseltip RTX alman daha iyi olur. Ancak RX 6600 düzelmiş olabilir. AMD galiba eski kartlarının driverları bitince tam destek veriyor. Şu anda iyi çalışıyor olma ihtimali yüksek. Ancak kullanan birine danışmanız daha mantıklı olacaktır.

RX 6600'lü olanda bu sorunu yaşar mıyım sence?

4060 PC önermemi isterseniz hocam: Jarvis-X | AMD Ryzen 5 5500 | 2 x 8 GB DDR4 | PNY RTX 4060 8 GB | 512 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com PC'ye 2x8 RAM seçeneğini ekleyip almanız daha iyi olacaktır.

Son düzenleme:
WattMan hatası alma ihtimaliniz yüksek. Bütçeyi yükseltip RTX alman daha iyi olur. Ancak RX 6600 düzelmiş olabilir. AMD galiba eski kartlarının driverları bitince tam destek veriyor. Şu anda iyi çalışıyor olma ihtimali yüksek. Ancak kullanan birine danışmanız daha mantıklı olacaktır.

4060 PC önermemi isterseniz hocam: Jarvis-X | AMD Ryzen 5 5500 | 2 x 8 GB DDR4 | PNY RTX 4060 8 GB | 512 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com PC'ye 2x8 RAM seçeneğini ekleyip almanız daha iyi olacaktır.

Hocam o kadar bütçe yok maksimum 16 bin var 18 k da yapamam zor biriktirdim.

Hocam o zaman 6600'lüyü alın veya ben tek tek toplayayim öyle fiyata bakayim isterseniz. Ek: Tek tek toplama. RX 6600'ü al geç.
Zaten RTX'i o seviye bir kartla açamazsın. İstersen elinde 3060 olsun istersen 6600XT. O kartların performansı RTX açmaya yetmez. Ayrıca sadece sen aldın diye herkes problem yaşayacak diye bir kural da yok. Bu forumda insanlar Nvidia ve amd kartlarla ne problemler yaşadılar. 1 kişi problem yaşadı diye kart almayı bırakacaksak ohooo.

Zaten RTX'i o seviye bir kartla açamazsın. İstersen elinde 3060 olsun istersen 6600XT. O kartların performansı RTX açmaya yetmez. Ayrıca sadece sen aldın diye herkes problem yaşayacak diye bir kural da yok. Bu forumda insanlar NVIDIA ve AMD kartlarla ne problemler yaşadılar. 1 kişi problem yaşadı diye kart almayı bırakacaksak ohooo.

Hocam (+) yazmamın sanki bir sebebi var. Ayrıca hocam arkadaşımda aldı o da yaşadı. Ek: Arkadaşımın kullandığı kart A750. Benim kullandığım kart A580.

Ayrıca ARC750 RTX 3060 ile performansta başa baş giden bir kart. Eğer sistemde düşük FPS problemi alıyorsan ya sistemde bir problem var ya da senin kurulum esnasında yaptığın bir hata var. Mesela DDU ile sürücüyü kaldırıyor muydun Arc750'yi takmadan önce?

Zaten RTX'i o seviye bir kartla açamazsın. İstersen elinde 3060 olsun istersen 6600XT. O kartların performansı RTX açmaya yetmez. Ayrıca sadece sen aldın diye herkes problem yaşayacak diye bir kural da yok. Bu forumda insanlar NVIDIA ve AMD kartlarla ne problemler yaşadılar. 1 kişi problem yaşadı diye kart almayı bırakacaksak ohooo.

Son düzenleyen: Moderatör: