Karşındaki insanın ne olduğunu bilmeyerek yargılamak da tam senin gibi chplilere yakışır.
Kimse CHP'li olduğunu söylemedi ama özel güçlerinle telepati yaparak anladın sanırım. Aynı cümlenin içinde bir suçlama yapıp, hemen ardından dediğin suçun aynısını kendin yapman çok güzel oldu. :D

Hükümetin karşısında olan herkesi CHP'li sanacak kadar zır cahil insanlar beni üzüyor.

CHP’li olup da Filistin, Doğu Türkistan veya Arakan’ı destekleyen bugüne kadar kimse çıkmadığı için yürüyüşün yalandan olacağı belli o yüzden yürüyüş engellendi sonuna kadar haklı bir cevap.
"Ben anayasadan bihaberim." desen daha açıklayıcı olurdu.

İstediğin şekilde anla. Burada sana iki laf anlatacak kadar boş vakte sahip insan yok.
Karşındaki insanın ne olduğunu bilmeyerek yargılamak da tam senin gibi chplilere yakışır. İnsanlara fikrini sormadan dinlemeden linç ediyorsunuz.
Neyse konuya dönelim. Ben muhafazakar ve liberal bir Atatürkçüyüm. Siz ise sosyalist Atatürkçüsünüz. Ama ikimiz de Mustafa Kemal’in öğretilerine ve düşüncelerine bağlıysak ikimizi herhangi bir durumda hiçbir şey ayıramaz. 🙂
Gene CHP yaftası yedik, kardeşim benim görüşüme sahip parti yok dedikçe neden inatla CHP damgası vuruyosunuz? CHP Demokratik Sosyalizmi benimsedi de benim mi haberim yok?
Ayrıca bahsettiğim mesele kendine Atatürkçü diyen birisinin daha anayasal hakları hakkında bilgisinin kısıtlı olması.

Gene CHP yaftası yedik, kardeşim benim görüşüme sahip parti yok dedikçe neden inatla CHP damgası vuruyosunuz? CHP Demokratik Sosyalizmi benimsedi de benim mi haberim yok?
Adamın kapasitesi belli zaten. Kendi dediği şeyi kendisi yapıyor haberi yok. Gerçi daha anayasadan bile haberi yok bundan olmaması normal. :D
Karşındaki insanın ne olduğunu bilmeyerek yargılamak da tam senin gibi chplilere yakışır.

Neyse zaten üstteki mesajımı görünce kaçmış cevap verememiş. Sanırım ancak anlayabildi kendi dediği şeyi kendisi yaptığını.

CHP’li olup da Filistin, Doğu Türkistan veya Arakan’ı destekleyen bugüne kadar kimse çıkmadığı için yürüyüşün yalandan olacağı belli o yüzden yürüyüş engellendi sonuna kadar haklı bir cevap.
Sen çıksana, totonu devirmiş oturup yazıyorsun bunları ? Tutan mı var ?
Ben muhafazakar ve liberal bir Atatürkçüyüm.
Muhafazakar ve liberal bir Atatürkçüyüm mü ? Senin yaşın kaç ? Ateistim ve hüdaparlıyım diyen ortaokullu genç gibisin.
Ne Nutuk'u, ne Kur'an-ı okuduğunu düşünmüyorum ve okudum desen de inanmıyorum. Ne de Liberalizm hakkında bir bilgiye sahip değilsin muhtemelen. Özgürlük kelimesinden gelen bir ideoloji ile yazdıklarının uyuşmazlığı hat safada sen en iyisi derslerine bak liseye geçiş sınavı veya üniversite sınavına falan odaklan, belli ki 15 saat ekran süresinden kendini kaybetmişsin.

Muhafazakar ve liberal bir Atatürkçüyüm mü ? Senin yaşın kaç ? Ateistim ve hüdaparlıyım diyen ortaokullu genç gibisin.
Ne Nutuk'u, ne Kur'an-ı okuduğunu düşünmüyorum ve okudum desen de inanmıyorum. Ne de Liberalizm hakkında bir bilgiye sahip değilsin muhtemelen. Özgürlük kelimesinden gelen bir ideoloji ile yazdıklarının uyuşmazlığı hat safada sen en iyisi derslerine bak liseye geçiş sınavı veya üniversite sınavına falan odaklan, belli ki 15 saat ekran süresinden kendini kaybetmişsin.
Asrın Tok v2. :D

O hasta direkt, yıllardır Liberalim gayet de güzel bir Liberalim özgürlük her şeydir. Asrın'nın önceden yayınlarını az biraz izlerdim, biraz izledikten sonra hiç bir fikri benimsemediğini fark ettim tam bir hastaydı sonrası zaten mühim. Müslüman liberal bile bir soru işaretiyken şeriatçı Liberalizm'i bu Asrın ve Furkan Bölükbaşı denen 2 mahlukat getirdi bu ülkeye. Bunları ciddiye alıp, kanaat önderi ilan edip takip ediyorlar bir de :inanılırgibideğil:

Şöyle...

CHP şunu demiş olabilir: "Biz Gazze yürüyüşü yapalım, engellerler nasıl olsa, kendilerine zarar verirler."

(Yukarıdaki söylemi attım tamamen (uydurdum))

Ya da başka bir şey demiş olabilirler.
Ya da başka derin devlet işleri düzenleniyor olabilir.
Ya da AKP - CHP ortak yapım tiyatronun 4.perdesini izliyor olabiliriz.
Veya CHP yapımı mini bir tiyatro oyunu da izliyor olabiliriz.

Vesaire vesaire...

Kuralları, kanunları aşmadığı sürece yürüyüşü engelleyemezsin. Protesto anayasal bir haktır.
Yargının, şunun bunun tek ağza bağlanması...

Söze gerek yok.