Detaylar
Kim cevapladı?Astronotarda
Üstün
Galiba antivirüs yemin edip ilahi koruma sağlıyor, ilginçmiş.Antivirüs önermeyeceğim fakat söylemek isterim ki birkaç gün içinde bir arkadaş gelip "Xylent, benim antivirüs çok iyi gerçek vallaha iyi çok iyi vallaha iyi, iyi, iyi fidye uygulama engel iyi iyi." Diye siz onun uygulamasını indirene kadar boş boş konuşup duracak. İndirmenizi pek önermem en son CMD'ye virüs diyordu.
Çok fazla soruna yol açabiliyor. Daha yeni konu açtım, bakarsanız benim çektiklerini anlarsınız.Kaspersky güzel değil mi? Irk ile yargılama olmaz.
- Makaleler
- 3
Kurdum ama kaynak fazla kullanıyor. Eset ile Norton daha az kullanıyorlar. Ayrıca Rus'lar pek masum değiller.Kaspersky güzel değil mi? Irk ile yargılama olmaz.
Irka göre yargılasam gider Comodo kurardım.
Astronotarda
Üstün
Fazla kaynak kullanıyor kısmına katılmıyorum, oyun modunu açarsanız oyunlarda ve tarayıcıda kullanımını azaltır.Kurdum ama kaynak fazla kullanıyor. Eset ile Norton daha az kullanıyorlar. Ayrıca Rus'lar pek masum değiller.
Irka göre yargılasam gider Comodo kurardım.
- Makaleler
- 19
Fiyat önemli değilse ev için Norton veya ESET iş bilgisayarları için Mcaffe.Kaynak kullanımı düşük ve iyi koruyan bir antivirüs istiyorum. Kaspersky önermeyin Ruslara güvenemiyorum.
Norton ya da Eset kuracağım. Avast kendisi virüs. BitDefender Total Security 1 yıl kadar kullandım bilgisayarın anasını ağlatıyor.
- Makaleler
- 3
Yanlış yazdım. Eset ve Norton'a göre fazla.Fazla kaynak kullanıyor kısmına katılmıyorum, oyun modunu açarsanız oyunlarda ve tarayıcıda kullanımını azaltır.
360 anti virüs öneririm veya Kaspersky BitDefender Avast McAfee.
- Makaleler
- 3
Fiyat önemli değilse ev için Norton veya ESET iş bilgisayarları için McAfee.
McAfee reaktif koruması iyi. Ben ev kullanıcısıyım.