Sigara denen illetin vücuda çok zararı var hocam, umarım yakın zamanda bırakırsınız.
2 defa biraktim birinde 2 yil birinde 1 hafta icmedim suan yasadigim ortam dolayisiyla akil sagligimi yitirmemek icin çay ve sigara keyfi yapiyorum o bana anlık bir mutluluk rahatlama veriyor. Soyle bir bassli kulakligim olsa keske saglam bir muzikle guzel gidiyor ayrica. xD

Ben bu streste bu sigarayı bırakamam, Sana kısmet artık bırakabilirsen. :D
Sigara, uyuşturucunun alt versiyonu gibi bir şey. Bırakmak tamamen iradeye bağlı.
Hocam iciyorsaniz ciddi manada biraktirabilirim ben 2-3 paket iciyorken biraktim 1 haftaligina ailesel faktorler nedeniyel yeniden baslamak zorunda kaldim. Antidepresan kullanmaktan iyidir gibi geliyor cunku Antidepresan kullanan bir arkadasim bazen konusurken sizofreni gibi cumlwler kuruyor ondan korkuyorum konusurken sacmaliyorlar antidepresan kullananlar. Gelecek kaygisi, stress faktorleri ortadan kalkmadan birakmayacagim. Ya sigara beni ya ben sigarayi yenecegim bakalim. xD

Hocam iciyorsaniz ciddi manada biraktirabilirim ben 2-3 paket iciyorken biraktim 1 haftaligina ailesel faktorler nedeniyel yeniden baslamak zorunda kaldim. Antidepresan kullanmaktan iyidir gibi geliyor cunku Antidepresan kullanan bir arkadasim bazen konusurken sizofreni gibi cumlwler kuruyor ondan korkuyorum konusurken sacmaliyorlar antidepresan kullananlar. Gelecek kaygisi, stress faktorleri ortadan kalkmadan birakmayacagim. Ya sigara beni ya ben sigarayi yenecegim bakalim. xD

Bırakma gibi bir düşüncem yok şu anda ama mukadderat yarınımız ne olur bilemeyiz. kimseye önermem, tavsiye etmem ama içenle de geçer karşılıklı tüttürürüm.