termalmacun
Başarılı
Surekli bir geniz akintisi var snuzit kistinden dolayi bunada care olur mu acaba?
Bilmiyorum hocam, bende geniz akıntısı yok ama denenebilir.
Surekli bir geniz akintisi var snuzit kistinden dolayi bunada care olur mu acaba?
Teşekkürler bunuda soracagim arkadasima onun aktar bir tanidigi sayesinde anladim bitkisel tedavilerin degerini, aslinda cok sigara kullanmak yapiyor bunu bana gibi fakat iyice hayatima engel olmaya basladi.Bilmiyorum hocam, bende geniz akıntısı yok ama denenebilir.
2 defa biraktim birinde 2 yil birinde 1 hafta icmedim suan yasadigim ortam dolayisiyla akil sagligimi yitirmemek icin çay ve sigara keyfi yapiyorum o bana anlık bir mutluluk rahatlama veriyor. Soyle bir bassli kulakligim olsa keske saglam bir muzikle guzel gidiyor ayrica. xDSigara denen illetin vücuda çok zararı var hocam, umarım yakın zamanda bırakırsınız.
Teşekkürler bunu da soracagim arkadasima onun aktar bir tanidigi sayesinde anladim bitkisel tedavilerin degerini, aslinda cok sigara kullanmak yapiyor bunu bana gibi fakat iyice hayatima engel olmaya basladi.
Ben bu yuzden bazenleri uyandigimda 2 saat icmemeye calisiyorum bir ara sigara birakmayi anlatacagim.
Ben bu yuzden bazen uyandigimda 2 saat icmemeye calisiyorum bir ara sigara birakmayi anlatacagim.
Ben bu streste bu sigarayı bırakamam, sana kısmet artık bırakabilirsen.![]()
Ben bu streste bu sigarayı bırakamam, Sana kısmet artık bırakabilirsen.![]()
Hocam iciyorsaniz ciddi manada biraktirabilirim ben 2-3 paket iciyorken biraktim 1 haftaligina ailesel faktorler nedeniyel yeniden baslamak zorunda kaldim. Antidepresan kullanmaktan iyidir gibi geliyor cunku Antidepresan kullanan bir arkadasim bazen konusurken sizofreni gibi cumlwler kuruyor ondan korkuyorum konusurken sacmaliyorlar antidepresan kullananlar. Gelecek kaygisi, stress faktorleri ortadan kalkmadan birakmayacagim. Ya sigara beni ya ben sigarayi yenecegim bakalim. xDSigara, uyuşturucunun alt versiyonu gibi bir şey. Bırakmak tamamen iradeye bağlı.
Hocam iciyorsaniz ciddi manada biraktirabilirim ben 2-3 paket iciyorken biraktim 1 haftaligina ailesel faktorler nedeniyel yeniden baslamak zorunda kaldim. Antidepresan kullanmaktan iyidir gibi geliyor cunku Antidepresan kullanan bir arkadasim bazen konusurken sizofreni gibi cumlwler kuruyor ondan korkuyorum konusurken sacmaliyorlar antidepresan kullananlar. Gelecek kaygisi, stress faktorleri ortadan kalkmadan birakmayacagim. Ya sigara beni ya ben sigarayi yenecegim bakalim. xD