Vitamin şurubunun etkisi olur mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan crexy.x
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 139

crexy.x

Becerikli
Merhaba arkadaşlar 13 yaşındayım mayıs'ta 14'e gireceğim boyum 1.61 kilo ise 58 buçuk uzun süredir kan aldırmıyorum bu sene gidecektim sınava falan hazırlanıyorum gidemedim eczaneden vitamin şurubu aldım adı argivit boy uzaması D vitamını b vitamini Çinki vitamını boy uzaması ve diğer vitaminlere iyi geliyormuş bende 1 aydır falan içiyorum bazen unutuyorum içmeyi faydalı olur mu acaba vitamin değerlerime iyi gelir mi bu aralarda iştahım açıldı gibi daha çok yemek yiyorum bir de internette bir şey yazıyor sağlıklı bir çocuğun günde 50-100 tel saçı dökülür diyor bu bilgi doğru mu bir de benim 1.5 aydır saçım yumuşadı önceden sert ve yumuşaktı ortaydı şimdi daha yumuşak gibi.

Boyun kısa geldi bana. Bende 13 yaşındayım. Salı günü hastanede boyum ölçüldü. 1.71 çıktı.

Genetik. Ortaokul 8.sınıfta 180cm arkadaşım vardı.
Hocam birde şey normalmi duş alırken saçımı yıkarken elime saç gelmesi bu gelenler ölmüş deri gibi olur ya onun gibimi birde sabah kalkınca 3,4 tel saç oluyor bazende 2 tel falan bundan birşey olurmu ben zor uyuyan biriyim uykuyu pek sevmediğim için.
Uykuyu sevmemek diye bir şey yok. Ben de senin gibi sevmez, 5-6 saat uyurdum, ancak birçok sağlık sorunu yaşadığım için artık uyku düzenime çok dikkat ediyorum. Günde en az 7, en fazla 9 saat uyuman gerekiyor. Bu aralığın dışına çıkmamaya özen göstermelisin.

Saç dökülmesi duruma göre değişebilir. Saç spreyi, wax gibi sabitleyici veya şekillendirici ürünler kullanıyor musun? Saçını soğuk suyla yıkaman ve fön çekerken sıcak hava kullanmaman önemli. Eğer çok az dökülüyorsa bu normaldir. Ben de bazen sabah yastıkta birkaç tel saç buluyorum veya saçımı düzeltirken elimde birkaç tel saç olabiliyor.

Genetik. Ortaokul 8.sınıfta 180cm arkadaşım vardı.

Uykuyu sevmemek diye bir şey yok. Ben de senin gibi sevmez, 5-6 saat uyurdum, ancak birçok sağlık sorunu yaşadığım için artık uyku düzenime çok dikkat ediyorum. Günde en az 7, en fazla 9 saat uyuman gerekiyor. Bu aralığın dışına çıkmamaya özen göstermelisin.

Saç dökülmesi duruma göre değişebilir. Saç spreyi, wax gibi sabitleyici veya şekillendirici ürünler kullanıyor musun? Saçını soğuk suyla yıkaman ve fön çekerken sıcak hava kullanmaman önemli. Eğer çok az dökülüyorsa bu normaldir. Ben de bazen sabah yastıkta birkaç tel saç buluyorum veya saçımı düzeltirken elimde birkaç tel saç olabiliyor.
Yukarıda belirttim duş alırken diye başlıyor cümle saç spreyi jöle kullanmaktan nefret ederim ve hiç sevmem saçımı kestirmeye gittiğimde kuaför sıkıyor bazen o ben haftada 2 kere fön çekerim sadece sonra su ile ıslatarak şekil veririm.

@seeraddar @LA Knight hocam bir de benim babamın saçları gençliğinde gürmüş ama çok fazla jöle sürüyormuş ve stres yaptığından dökülmüş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yukarıda belirttim duş alırken diye başlıyor cümle saç spreyi jöle kullanmaktan nefret ederim ve hiç sevmem saçımı kestirmeye gittiğimde kuaför sıkıyor bazen o ben haftada 2 kere fön çekerim sadece sonra su ile ıslatarak şekil veririm.

@seeraddar @LA Knight hocam bir de benim babamın saçları gençliğinde gürmüş ama çok fazla jöle sürüyormuş ve stres yaptığından dökülmüş.

Fazla takma. Görünür bir seyreklik olursa doktora git. Uykusuzlukta saç döker.

Saçımı genellikle ılık su ile ve sıcak su ile ortası bir sıcaklıkta yıkıyorum.

Fazla takma. Görünür bir seyreklik olursa doktora git. Uykusuzlukta saç döker.
Hafta sonu 9,10 saat uyuyorum ama yatınca 1 saat sağ sol dön zor uyuyorum ev çok sıcak oluyor sağ tarafta hafif seyreklik var oda çocukluğumdan küçüklüğümden beri varmış orada az çıkıyor saç kafama takmam zaten hocam sizin dediğiniz gibi.

Hafta içi de okuldan dolayı 6 buçuk 7 arası.

Canım kardeşim daha çok küçüksün. Bir doktorun tavsiyesi dışında dışarıdan takviye kullanmaya alışma. Vitaminleri besinler yoluyla al şimdilik. Boş vakitlerinde de yüzün biraz güneş gördü mü tamamdır. Sağlıklı beslenmeye odaklan. Kendini bu yaşta takviyelere alıştırma, beslenmeye alıştır.

Büyüme çağındasın, boyun da uzar saçın da, merak etme.

Canım kardeşim daha çok küçüksün. Bir doktorun tavsiyesi dışında dışarıdan takviye kullanmaya alışma. Vitaminleri besinler yoluyla al şimdilik. Boş vakitlerinde de yüzün biraz güneş gördü mü tamamdır. Sağlıklı beslenmeye odaklan. Kendini bu yaşta takviyelere alıştırma, beslenmeye alıştır.

Büyüme çağındasın, boyun da uzar saçın da, merak etme.
Tamam hocam, zaten kafaya takıp stres etmem. Şimdiden herkese teşekkür ediyorum cevapları için.

Bir de mastürbasyon sorun çıkarır mı? Bazen aşırı kaçırıyorum.
Evet. İll öncelikle uzman veya hiçbirşey değilim. Sadece kendi tecrübem ve hislerim. Fazla mast testesteron düşürür ve etkisi olur diye tahmin ediyorum. Zaten hayatın her alanında kötü etkisi var aşırısının.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt