Kartal pençesi
Başarılı
Bazı yerler verdirir derken bazıları ise aldırır diyor, hangisi doğru?
Hocam yediğiniz kuruyemişe bağlı.Bazı yerler verdirir derken bazıları ise aldırır diyor, hangisi doğru?
Kilo alıp vermek günlük aldığın kaloriye bağlı. Günlük alman gerekenden fazlasını alırsan kilo alırsın az alırsan verirsin. Kuruyemiş 100 gramı 500-600 kalori civarını bulabiliyor. O yüzden normal beslenmede kilo almaya çalışmıyorsan çok fazla yeme.Bazı yerler verdirir derken bazıları ise aldırır diyor, hangisi doğru?
O öneri doğru öneri ama kilo için değil, diş sağlığı için. Bu şekerlerin Allah belasını versin, dişi mahvediyorlar. Diğerleri de mahveder etmez demiyorum ama ona oranla daha az eder.Kilo verdirir muhabbeti genelde göreceli konuşma oluyor. Çikolata yiyeceğine kuruyemiş ye vs gibi.
O öneri doğru öneri ama kilo için değil, diş sağlığı için. Bu şekerlerin Allah belasını versin, dişi mahvediyorlar. Diğerleri de mahveder etmez demiyorum ama ona oranla daha az eder.
Diş fırçalamayı bırak, yanında ip de kullanmak lazımmış. Doktor, belgeli olarak sundu; bütün çürükler hep dişlerin arasındaymış.Süt benim her şeyim. Her zaman düzenli süt içerim diş fırçalamam dişler sağlıklı. Size de önerim süt ürünleri.
Bazı yerler verdirir derken bazıları ise aldırır diyor, hangisi doğru?
Şu besin aldırır şu besin verdirir diye bir şey yok. Harcadığından fazlasını alırsan, kilo alırsın azını alırsan verirsin.
Öyle birşey yok. Metabolizman yok şunu yedi yok bunu yedi diye hızlanmaz. Metabolizman düzenli egzersiz yaparsan hızlanır.Dediğiniz tamamen doğru ancak verdiren besinler var yanlış bilgiyi ben yaptırdım ve okumadınız mı? Bazıları metabolizma hızlandırıp yakımını arttırır bu da kilo verdirir. Bu kadar basit.