Kuruyemiş kilo aldırır mı, verdirir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kartal pençesi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 35
  • Görüntüleme Görüntüleme 808
  • Etiketler Etiketler
    kilo
Kilo verdirir muhabbeti genelde göreceli konuşma oluyor. Çikolata yiyeceğine kuruyemiş ye vs gibi.

Bazı yerler verdirir derken bazıları ise aldırır diyor, hangisi doğru?
Kilo alıp vermek günlük aldığın kaloriye bağlı. Günlük alman gerekenden fazlasını alırsan kilo alırsın az alırsan verirsin. Kuruyemiş 100 gramı 500-600 kalori civarını bulabiliyor. O yüzden normal beslenmede kilo almaya çalışmıyorsan çok fazla yeme.

Kilo verdirir muhabbeti genelde göreceli konuşma oluyor. Çikolata yiyeceğine kuruyemiş ye vs gibi.
O öneri doğru öneri ama kilo için değil, diş sağlığı için. Bu şekerlerin Allah belasını versin, dişi mahvediyorlar. Diğerleri de mahveder etmez demiyorum ama ona oranla daha az eder.

O öneri doğru öneri ama kilo için değil, diş sağlığı için. Bu şekerlerin Allah belasını versin, dişi mahvediyorlar. Diğerleri de mahveder etmez demiyorum ama ona oranla daha az eder.

Süt benim her şeyim. Her zaman düzenli süt içerim diş fırçalamam dişler sağlıklı. Size de önerim süt ürünleri.

Şu besin aldırır şu besin verdirir diye bir şey yok. Harcadığından fazlasını alırsan, kilo alırsın azını alırsan verirsin.

Dediğiniz tamamen doğru ancak verdiren besinler var yanlış bilgiyi ben yaptırdım ve okumadınız mı? Bazıları metabolizma hızlandırıp yakımını arttırır bu da kilo verdirir. Bu kadar basit.

Dediğiniz tamamen doğru ancak verdiren besinler var yanlış bilgiyi ben yaptırdım ve okumadınız mı? Bazıları metabolizma hızlandırıp yakımını arttırır bu da kilo verdirir. Bu kadar basit.
Öyle birşey yok. Metabolizman yok şunu yedi yok bunu yedi diye hızlanmaz. Metabolizman düzenli egzersiz yaparsan hızlanır.

Sen gün içerisinde çok haraket eder ve düzenli egzersizler yaparsan zamanla vücudun da ona alışır ve daha fazla kalori yakmaya başlar.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt