sametkarakas
Yetkin
Batarya pili ve BIOS pili soketlerini söktüm tekrar taktım şimdi yeniden deneyeceğim.
Resimdeki konektörü sökerek laptopun kapanmasını sağlayabilirsin.
Ben yazarken yapmışsın bile.Batarya pili ve BIOS pili soketlerini söktüm tekrar taktım şimdi yeniden deneyeceğim.
Laptopun tam modelini gönderir misin? Bazılarında Novo anahtarı var, ona basarsan açılabilir.
Nereden öğrenebilirim? Tam model adı yazmıyor, Batarya üzerinde : L17L2PF1 Yazıyor da o batarya modeli sanırım.Laptopun tam modelini gönderir misin? Bazılarında Novo anahtarı var, ona basarsan açılabilir.
Laptopun altında serial number adında seri numarası yazar. Lenovo'nun internet sitesine girip tam modeli öğrenebilrsin. Veya kapakla birlikte bana fotoğrafını gönder cihazın alt kısmının.
Var. Gördüm şimdi.Cihazın en azından model ismini yazar mısın? Seri kodunu barkoddan göremiyorum. Bu Novo anahtarı dediğim şey bazı modellerde yanda bazılarında arkada oluyor ama görünen o ki gönderdiğin cihazda arkada değil. Model ismini bulamazsan sağ ve sol tarafını gönder.
Tamam, ona basılı tutarak cihazı aç. Oradan boot menu options ve system recovery gelmesi lazım.