Üniversite de bulamam. 2 yıllık zaten. Yine klişe söz duyduk.

1 - 3 sayfadır mesajlarının çoğunda "şizofrenlik belirtisi, şizofreni" vs. yazıyorsun, şizofreni sandığın gibi bir şey değil.
2 - Teknoloji platformunda böyle bir konu açıp çözüm veya öneri bekliyorsun. Burası bu tür konularda ekmek çıkabilecek bir yer değil açıkçası. Hayat devam ediyor, ileride belki çıkar belki çıkmaz fakat uzun bir ömrün var, elinden geldiğince çabalarsın işin ucu nereye bağlanırsa artık. Adım atmazsan ve insanları terslersen çok bir ümit bekleme.

Bulabildin mi? Hayır ise tamam.
Bak ortaokulda da öyle dediler. Lise bitti bulamadım.
Kız arkadaş bulamadım çünkü amacım sahte veya samimiyetsiz bir ilişki değil, ben 19 yaşındayım ve önümde uzun yıllar var illa ki bulurum neden karamsar olayım? insan ömrü 25 yıl falan da benim mi haberim yok? bu kadar kasma.

Benim amacım zaten ayrılık dahi olsa bir kez bile olsun yaşamak. Kızlar hakkında hiçbir bilgi sahibi değilim.
Değerli kardeşim, bilgi ve becerin olmadan manken gibi çocuk olsan da hop diye 10/10 kızla konuşamazsın, konuşsan da devamı gelmez.
Hiç hoşuna gitmese de 10/3 kızla başla, 10/5, 10/7 diye devam et ne olduğunu gör. Bu işler böyle.
Hoşuna giden olursa, güzel vakit geçiriyorsaniz elbet ciddi düşünürsün fakat bu yaşlarda öyle ciddi, evlilik gözüyle bakmayacaksin. Takilacaksin, o gözle bakandan da uzak duracaksın...

Kız arkadaş bulamadım çünkü amacım sahte veya samimiyetsiz bir ilişki değil, ben 19 yaşındayım ve önümde uzun yıllar var illa ki bulurum neden karamsar olayım? insan ömrü 25 yıl falan da benim mi haberim yok? bu kadar kasma.
Ben eğer o 2 yılda bulamazsam yine aynı şekilde konu açacağım. O zaman ne diyeceksiniz Allah bilir.

Ben eğer o 2 yılda bulamazsam yine aynı şekilde konu açacağım. O zaman ne diyeceksiniz Allah bilir.
Hocam siz iyi misiniz? ben size kesin bulursunuz demedim ki, kız arkadaşı bulmak size kalmış bir durum, üniversite'de de ararsın kafana göre birini bulamazsan yine kendini geliştir sonrasında ilerleyen hayatında birini bulabilirsin yine bu sana kalmış.

Vücut yapınca da kız gelmez; sen Kıvanç Tatlıtuğ veya Ryan Gosling misin kızın sana gelmesini bekliyorsun? Konuşmadan, sohbet ilerletmeden kız bulabileceğini sanman zaten ayrı komik.