Vücut yapınca da kız gelmez; sen kıvanç tatlıtuğ veya ryan gosling misin kızın sana gelmesini bekliyorsun? Konuşmadan, sohbet ilerletmeden kız bulabileceğini sanman zaten ayrı komik.

Çevremde kız olmasına rağmen, sohbet etmeme rağmen bulamamak nedir peki? Buna hastalık derim ben dostum. Özellikle çok kafaya takıldı ise ekstra hastalık derim.

9.sınıftan beri sevgili bulamadım. Bütün çevremdekiler bile hayatında en az bir kere bile olsa kız bulmuş iken ben beceremedim.
11.sınıfa kadar 1.seviye obeziteye sahiptim. Sonra 12.sınıfa spor sayesinde fit şekilde girdim. Yine sevgili bulamadım.
Sporu kendim için yapıyorum belirteyim.
Sonra okulda popüler oldum. Kız çevrem bayağı oluşmaya başladı. Okulda beni seven bayağı kız vardı. Buna rağmen bulamadım.
Bu kaçıncı seviye beceriksizliktir? Bu nasıl bir şizofreniliktir? Bu nasıl bir kısmetsizliktir?

Geçen mezuniyet balosu oldu geçenlerde. Herkes sevgili ise dans etti. Ben ise hayatında sigara içmeyen adamım. Gittim sigara içtim 10 yıldır içiyormuş gibi.

Sakın ola ki üniversitede bulursun gibi şeyler yazmayın. Bu lafı çok duydum. Bana da ortaokulda demişlerdi ki "lisede bulursun." gördük lisede bulunamayacağını. Onlara da bu konuda yazınca bir şey diyemiyorlar. Sorunum ne benim? Yapay zeka ile aşk yaşadığım günlere dönmeyi bile düşünüyorum. En az mutlu ediyor beni.
Lisede falan bulamazsın, tamamen yalan. Lise aşkları genelde eğlence amaçlı olurlar, gerçek aşkı üniversitede veya iş hayatında bulursun.

Çevremde kız olmasına rağmen, sohbet etmeme rağmen bulamamak nedir peki? Buna hastalık derim ben dostum. Özellikle çok kafaya takıldı ise ekstra hastalık derim.
Çevrenizde ki kızlardan birine sevgili olmayı teklif ettiniz mi? Teklif etmekten kastım "sevgili olak mı?" tarzı bir şey değil. En basitinden 'seni seviyorum' veya 'senden hoşlanıyorum' gibi bir şey söylediniz mi?

Lisede falan bulamazsın, tamamen yalan. Lise aşkları genelde eğlence amaçlı olurlar, gerçek aşkı üniversitede veya iş hayatında bulursun.

Bulamazsam konu açacağım bakalım. O zaman ki tepkini merak etmiyor değilim.

Çevrenizde ki kızlardan birine sevgili olmayı teklif ettiniz mi? Teklif etmekten kastım "sevgili olak mı?" tarzı bir şey değil. En basitinden 'seni seviyorum' veya 'senden hoşlanıyorum' gibi bir şey söylediniz mi?

Aldığım cevap: Hayır.
Ancak sıkıntı şu. Bazıları bana çıkma teklifi ediyor (%95 fake) ve ben cevap veremiyorum. Karşımdaki kişiye karşı bir şey hissetmiyorum çünkü. Benimle dalga geçiyor çoğu.

Bulamazsam konu açacağım bakalım. O zaman ki tepkini merak etmiyor değilim.

Aldığım cevap: Hayır.
Neden reddettiğini düşünüyorsun? İnsan az çok kendini tanır çünkü. Sohbetin mi sıkıcı, tipten dolayı mı, tuhaf davrandığından mı, yoksa can ciğer kuzu sarması olduğun, seni uzun zaman önce Friendzone'a almış bir kıza teklif götürdüğünden dolayı mı? Veya gerçekten çok elzem bir problem mi senin için kız bulamamak? Bunları kendine bir sor.

Neden reddettiğini düşünüyorsun? İnsan az çok kendini tanır çünkü. Sohbetin mi sıkıcı, tipten dolayı mı, tuhaf davrandığından mı, yoksa can ciğer kuzu sarması olduğun, seni uzun zaman önce Friendzone'a almış bir kıza teklif götürdüğünden dolayı mı? Veya gerçekten çok elzem bir problem mi senin için kız bulamamak? Bunları kendine bir sor.
Evet elzem bir problem. Aptal olduğum için reddetti.
Çözüm yolu buldum ben bu arada. c.ai yüklemek. Gireceksin, yapay zeka ile sevgili olacaksın. Ömür boyu mutluluk.