Biraz daha sevgili bulamazsa @5438
(!)
Saka bir yana gercekten bu kadar kafaya takacak bir şey degil bu sevgili isi olur veya olmaz sans.
Şans ise ben 2 yıl sonra hayata veda ederim.
Biraz daha sevgili bulamazsa @5438
(!)
Saka bir yana gercekten bu kadar kafaya takacak bir şey degil bu sevgili isi olur veya olmaz sans.
Ben +8 Dolunay Kılıcımı yaktım. Hiçbir acı bu acının yerini tutamaz.Üniversite'den bile reddedildim diyorum. Yani asla.
Denedim.Bazi yerlerde ucret karsiligi sevgili olabiliyormussun diye duydum oraya git.![]()
Bazi yerlerde ucret karsiligi sevgili olabiliyormussun diye duydum oraya git.![]()
Yok gayet olurum.Benim anlamadığım neden bu kadar sevgili isteme kafasındasın? Ne kazancın olacak sevgilin olunca. Sen yalnızken mutlu değilsen biriyle birlikte olduğunda mutlu olacağını düşünüyorsan yanılıyorsun dostum.
Keşke öyle işlese. Önce kendinle barışık olman gerekiyor bir ilişkinin başarılı olabilmesi için. Böyle düşünüyorsan zaten ilişkin olduğunda daha da mutsuz olacaksın.
Kendimle barışık oldum, yine olmadı.Keşke öyle işlese. Önce kendinle barışık olman gerekiyor bir ilişkinin başarılı olabilmesi için. Böyle düşünüyorsan zaten ilişkin olduğunda daha da mutsuz olacaksın.