Bu öneri uygulamaya geçirilmiştir.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
12
Yer
Antalya
Yeni mekan hayırlı olsun :). İsim hiç hoşuma gitmedi diyerek başlamak istiyorum çünkü bence Technopat'ı aşırı anıdırıyor. Farklı bir isim olsa daha iyi olurdu bence. Tek-olay olarak mı düşünmemiz gerekiyor ismi, bunu merak ettim. Recep abi yarın görüşmeye gidecekmişsin, gitmeden önce son kez bi düşün derim 😅.

Neyse, asıl konuma döneyim. En azından techolay isminin solundaki şu garip "T" resmi ve logo olarak kullanılan dümdüz "t" harfi değişmeli diye düşünüyorum. Bunun için de bir ödüllü yarışma düzenlenebilir. Güzel şeyler çıkacağını düşünüyorum.

Artı 35 Eksi
@Kedicik Ben Recep Bey'in şapkadan kuş çıkarmasını bekliyorum. Bir şey istersek yapıyorlar zaten. XenForo'dan alabileceğiniz Max performans bu. Arkadaş çok muazzam bir şey bekliyorsa kendi forum arayüzünü yapsın.
Ben 40 yaşını geçmiş birisiyim. Modemin çıkardığı sesten internete bağlanıp, bağlanmadığını anlayanların neslinden geliyorum. :) ve bu güne kadar kopyalanmış bir sitenin tuttuğunu hiç görmedim. Senin de beni anlamanı beklemiyorum hocam.

Siz biz ayrı mı nedir orası anlamadım? Ayrıca kasıtlı gelmedim. İzleyiciyim sadece neden kopya bir site yapıldı onu anlamadım. Kitlesi olan birisi farklı bir düzende gelmeliydi bence. Hepsi bu.
Siz, biz diye bir ayrım yok. Techolay Sosyal'de bulunanlar olarak evet biz ifadesi yerinde oldu. İzleyicisiniz, kasıtlı gelmediniz ama daha ilk mesajınızdan burası neden var gibi bir ifade ile gelirseniz böyle bir yanıt almanız gayet doğal. Forum XenForo ile kuruldu, bildiği ve alışık olduğu sistemi kurması normal sanırım. Ben olsam bende aynısını yapardım.

Siz, biz diye bir ayrım yok. Techolay Sosyal'de bulunanlar olarak evet biz ifadesi yerinde oldu. İzleyicisiniz, kasıtlı gelmediniz ama daha ilk mesajınızdan burası neden var gibi bir ifade ile gelirseniz böyle bir yanıt almanız gayet doğal. Forum XenForo ile kuruldu, bildiği ve alışık olduğu sistemi kurması normal sanırım. Ben olsam bende aynısını yapardım.
Ben yazılımdan bahsetmedim. Bu yazılımı onlarca site kullanıyor.

Ben 40 yaşını geçmiş birisiyim. Modemin çıkardığı sesten internete bağlanıp, bağlanmadığını anlayanların neslinden geliyorum. :) ve bu güne kadar kopyalanmış bir sitenin tuttuğunu hiç görmedim. Senin de beni anlamanı beklemiyorum hocam.
İlk mesajdaki üslubunuz çok doğru değildi bence, o yüzden şu anki durum normal.

"Logo değişmeli" önerisini biraz fazla doldurduk gibi. Biraz daha konuşmak istiyorsak bence "Konu dışı" kategorisinde konu açıp konuşalım.

Oranın kitlesi şeriatçı yobaz kaynıyordu. Burası daha nezih bir ortam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.