Eurovision 2024'deki elemanı da sırf bu yüzden şampiyon yaptılar. Hırvatistan ve Ukrayna performansının yanında cacık olmasına rağmen. Neymiş efendim, kodu kırmış da binary dışına çıkmış. 1 yada 0 (erkek veya kadın) dışında bir şeyler bulmuş.

Kimse kusura bakmasın belki bu mesajım yüzünden ceza bile yerim ama eşcinseller benim gözümde sadece ama sadece hastalar. Üstüne de her yerde kendilerini göstermeye çalışıyorlar.

Bu dünyadan midem bulandı. Kendi aralarında ne yaparsalar yapsınlar ama her yerde görmek zorunda değiliz. Konunun ak parti veya islam ile de alakası yok.

(Bu satırdan sonra biraz mizah ekliyorum.)

Her yıl başka cinsiyet çıkarıyorlar. Yok trans, yok kararsız, yok erkek ruhlu kadın, yok saldırı helikopteri, yok email.

Eki Görüntüle 129028
Ben aynı cinslerin birbirini sevmesi olayını takmıyordum, ne yaşarlarsa yaşasınlar diyordum genelde. Ama bu kadar fazla seçenek çıkınca fark ettim ki insanlar azgınlıktan ve can sıkıntısından kafalarına göre cinsiyet çıkarıyorlar :D. (Benim cinsiyetim Jüpiter olsun :P.)

Ben aynı cinslerin birbirini sevmesi olayını takmıyordum, ne yaşarlarsa yaşasınlar diyordum genelde. Ama bu kadar fazla seçenek çıkınca fark ettim ki insanlar azgınlıktan ve can sıkıntısından kafalarına göre cinsiyet çıkarıyorlar :D. (Benim cinsiyetim Jüpiter olsun :P.)

Artık web siteleri ve programlar böyle soruyor zaten.

1740830086456.webp
1740830129528.webp
1740830110670.webp

O konuda haklisin. Ozellikle Amerika'dakiler tamamen delirmis. nerede ise "masa ile sevisenler" diye cinsiyet cikaracaklar.

LGBT'nin en cok zarar verdigi konulardan biri de kadin sporu. O konuda onlem alinmasi gerekli. O konuda atilacak adimlara ben de destek veririm.

Avrupa’daki Truva atı Macaristan. Rusya’yı destekleyen rezil bir liderleri var. Her AB kararına hayır diyor. Avrupa Birliği, destek yapmayı bile kesti. Ciddiye alınacak bir ülke değil. Vatandaşları bile ülkeleri kötü ve yaşanmayacak durumda diye hep Almanya ve Fransa gibi ülkelere kaçıyor.

O konuda haklisin. Ozellikle Amerika'dakiler tamamen delirmis. nerede ise "masa ile sevisenler" diye cinsiyet cikaracaklar.

LGBT'nin en cok zarar verdigi konulardan biri de kadin sporu. O konuda onlem alinmasi gerekli. O konuda atilacak adimlara ben de destek veririm.
Sizin attığınız dün açılmış olan konuda da bazı yorumlarım var. Adı lazım olmayan bir arkadaş beni kendi kafasına göre LGBT üyesi ilan etti :D. Ben özgürlüğü savunuyorum, herkese duyurup zorlamayı değil. Kafası sadece LGBT kelimesi duyulduğunda "Dine ters." lafı yapan insanlar forumda olunca böyle oluyor.

(İlk cümleyi nasıl kurdum bilmiyorum kusura bakmayın :D. Hastayım da biraz.)

İyi olmuş bence. Yahu merak ediyorum da, bu yürüyüşün amacı ne? "Biz burdayız, biz LGBT'yi destekliyoruz" diye halkın gözünün içine sokmak mı? Bakın bu yürüyüşler ortaya çıktığından beri, LGBT'ye olan düşmanlık daha da arttı. Eğer bu yürüyüş zımbırtısı olmadan önce 100 kişiden 1'i LGBT'yi biliyorsa artık 100 kişiden 100'ü de biliyor. Sokakta bilmeyen insan yok. 80 yaşında ki dedeler bile biliyor.
Bu yürüyüşler, eşcinselliğin mini mini bir azınlık olarak kaldığı coğrafyalarda olmamalı. Zaten bana kalırsa da eşcinsellik yine iğrenç bir şey, ama yapan da beni ilgilendirmez. Kısaca olması gereken budur, ben onun alanını işgal etmiyorum, o da benim alanımı. Lakin bunlar yürüyüş denen zımbırtıyı yapıyorlar. Ulan biz heteroseksüel yürüyüşü yapıyor muyuz? (kadın ile erkek olan heteroseksüel sanırım)

Sizin attığınız dün açılmış olan konuda da bazı yorumlarım var. Adı lazım olmayan bir arkadaş beni kendi kafasına göre LGBT üyesi ilan etti :D. Ben özgürlüğü savunuyorum, herkese duyurup zorlamayı değil. Kafası sadece LGBT kelimesi duyulduğunda "Dine ters." lafı yapan insanlar forumda olunca böyle oluyor.

(İlk cümleyi nasıl kurdum bilmiyorum kusura bakmayın :D. Hastayım da biraz.)
Kanun dedigin akla mantiga gore olmali. Kanun cikarici isin icine kendi inancini soktugu anda konu baska yerlere ulasiyor. Adamin inancinda cinler, periler, ucan atlar varsa ne yapacagiz? Ucan atlara kufretmeyi mi yasaklayacaklar yani? Anlamak mumkun degil.

Hatta elemanın biri beni islamcı; başka bir elemanın biri de AKP'li ilan etmişti. Bu konularda kimseyi ciddiye alamıyorum artık.
Sadece islamın bunu yasakladığını sanan kitle var maalesef. Hem de iki tarafta da. İnsanlar kendi inandıkları dini yaşarken bile siyasi partiye ihtiyaç duyacak hale gelmişler. Özgün fikirlerinin de olmasını pek beklememek lazım. Yarın çıkıp iktidar destekliyoruz demeye başlasa, linçi bırakıp destekleyecek kitle büyük.

Bakınız: Konuya gelen ilk (haklı) cevap.
AK Parti ile aynı düşüncede değilsin. Ak parti, sanki kendileri hariç herkes bunu destekliyomuş gibi bir algı yaratıyor ve sen de buna kanmışsın.

Laiklik elden gidiyor ve çok yobaz, gerici, radikal siyasal islamcılar vay :D Şaka bir yana, ak parti ile tek aynı düşüncede olduğum konuydu ve bu Avrupa'da da yaygınlaşmaya başladı.

Önceki bu tarz haberler:

Çok yerinde bir karar olmuş. LGBT yi destekliyorsan adam akıllı destekle ne sokaklarda insanları rahatsız edip kışkırtacak şekilde yürüyüşler yapıyorsun?